Test Drive Unlimited Solar Crown - 250 ezer játékos tesztelte a Summer Game Fest demót, és a fejlesztők büszkék a statisztikai adatokra

A Test Drive Unlimited Solar Crown fejlesztői, a KT Racing csapata, ünnepélyes hangulatban osztotta meg a játék legújabb statisztikai adatait, amelyek mélyreható betekintést nyújtanak a játék sikerébe. A Traxion Games által közzétett interjúban a játék igazgatója, Guillaume Guinet elmondta, hogy a fejlesztőcsapat teljes mértékben elégedett a játék fogadtatásával és a közösség által elért eredményekkel.

A játék, amely egy lenyűgözően újraalkotott Hong Kong szigetén játszódik, kiváló autókkal és a luxus életérzésével várja a játékosokat. A fejlesztők különösen büszkék arra, hogy a játékot már több mint 250 000 egyedi tesztelő próbálta ki, és hogy a játékosok összesen több mint 8 millió kilométert tettek meg a virtuális utakon.

A TestDrive Unlimited Solar Crown virtuális versenyélménye újabb mérföldkövet ért el, ahol a játéktesztelők aktivitása és teljesítménye kiemelkedő adatokkal szolgál. A közösség dinamizmusát és elkötelezettségét tükröző statisztikák kerültek nyilvánosságra, amelyek a játék iránti növekvő érdeklődést bizonyítják.

A friss adatok szerint 250 000 egyedi tesztelő vette kézbe a kormányt a Solar Crown világában, ami a játék népszerűségének és vonzerejének egyértelmű jele. A tesztelők közel fele, 49% a városi utcák izgalmát, míg 52% a kanyargós hegyi utak kihívásait választotta, ami a játéktervezés sokszínűségét és a pályák változatosságát emeli ki.

A játékosok által összesen 8 428 634 kilométert tettek meg, ami a Föld kerületének többszöröse. A teljesített versenyek száma 687 363, ami azt jelzi, hogy a játékosok nem csak részt vettek, hanem aktívan formálták is a játék eseményeit. A közösségi kapcsolatok számában is jelentős növekedés tapasztalható, 77 073 új barátság született a játék alatt, ami a közösségi interakciók és a virtuális társasági élet fontosságát hangsúlyozza.

A kezdő autók között a Nissan 370Z 25,2%-os, az Alfa Romeo Giulietta 30%-os, míg a Ford Mustang GT 44,8%-os választottsága azt mutatja, hogy a játékosok a klasszikus amerikai izomautókat részesítik előnyben, amelyek a játék autentikus élményét és a versenyek izgalmát hivatottak fokozni. 

A Test Drive Unlimited Solar Crown több különleges kiadásban is elérhető lesz, amelyek extra tartalmakat és előnyöket kínálnak a játékosoknak. A Steam-en előrendelhető kiadások között szerepel a Silver Sharps Edition és a Silver Streets Edition, amelyek mindkettő 69,99 dollárba kerülnek, és tartalmazzák a játékot, a Ford GT 2006-ot, valamint a megfelelő csomagokat. A Gold Edition előrendelői pedig 79,99 dollárért már szeptember 5-én, azaz a hivatalos megjelenés előtt egy héttel kezdhetik meg a felfedezést.

A Test Drive Unlimited Solar Crown hivatalos megjelenési dátuma 2024. szeptember 12., amely a PS5, Xbox Series X|S és PC platformokon lesz elérhető. A fejlesztők ígérete szerint a játék nemcsak a versenyrajongók számára kínál majd felejthetetlen élményt, hanem a nyílt világú játékok kedvelőinek is új távlatokat nyit a masszív multiplayer versenyjátékok műfajában. A játék előrendelése már most elérhető, és a rajongók már alig várják, hogy belemerülhessenek a Solar Crown világába.

Újabb Régebbi