The First Descendant - Amit a karakterek egyedi képességeikről tudni lehet

A The First Descendant fejlesztői a karakterek egyedi képességeit tárják fel egy blogposztban

Nocsak, te ki leszel ebben az izgalmas, veszélyekkel teli világban?

A Sony ugyan nem kényezteti el a közönséget hamarosan érkező, saját fejlesztésű nagy címekkel, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mit a reflektorfénybe állítania. Július 2-án érkezik a The First Descendant, egy harmadik személy nézetű kooperatív lövöldözős-looter játék, mely egy mélyreható történettel kalauzolja el a játékosokat, ahol a titokzatos “Leszármazottak” közül választhatnak. Ahogy sejthető, minden Leszármazottnak megvannak a maga speciális képességei és készségei. Ezért fontos, hogy olyan karaktert válassz, amelyik a leginkább megfelel a játékstílusodnak. A PlayStation Blogon a Nexon Games csapata három karaktert mutatott be részletesen, hogy a játékosok jobban megismerhessék őket.

“A legnépszerűbb Leszármazottunk, Bunny, egy ikonikus kabalafigura, sisakjával, amely nyuszifüleket formáz. Bunny egyedi ruhája elektromos energiát képes felhalmozni és kibocsátani, így elképesztő sebességgel képes mozogni. Ez a ruha nemcsak Bunny ügyességét fokozza, hanem lehetővé teszi számára, hogy a tárolt elektromos energiát körülötte szabadítsa fel, vagy azt egy erőteljes, fókuszált sugárba koncentrálja, így ő lesz a csatatér egyik félelmetes ereje.”

Majd ott van Valby, aki a víz előnyös használatára összpontosít:

“Különleges képessége, hogy vízzé változzon és tetszés szerint tócsákat hozzon létre, bármikor és bárhol. Vízen Valby csökkentett MP felhasználásával képes képességeit hatékonyabban bevetni. Ez a képesség lehetővé teszi Valby számára, hogy gyors mozgáshoz tócsákat hozzon létre az ellenségek között, vagy folyékonnyá váljon és áthatoljon az akadályokon, előnyöket biztosítva mind a támadásban, mind a védekezésben.”

Vagy, ha valami nagyobb tűzerőt keresel, amely segíthet a csapatodnak az ellenségek ellen, válaszd Ajaxot:

“Ajax egyedülálló stratégiai elemet visz a csapatba. Rendkívüli képessége, hogy eltorzítsa a fizikai teret és védőpajzsokat idézzen elő a szövetségesek számára. Ezek a pajzsok hatékonyan blokkolják az ellenséges támadásokat, miközben lehetővé teszik a szövetséges támadások akadálytalan áthaladását, védelmet biztosítva a szövetségeseknek és taktikai előnyt nyújtva. Ajax biztosítja a csapattársak biztonságát a csatatéren, miközben lehetővé teszi számukra, hogy zavaró tényezők nélkül indítsanak támadásokat.”

A csapat kiemelte a The First Descendant PS5-ön való látványosságát is, amit nemcsak a fenti karaktereknek szentelt előzetesekkel, hanem kisebb játékbeli jelenetekkel is bemutatnak, amelyek a PS5 által nyújtott részleteket is megcsillantják. Egy bizonyos sétálási ciklus Bunnyval olyan érzetet kelt, mintha egy teljesen más játékot látnánk.

Újabb Régebbi