Naraka: Bladepoint - Hamarosan közeleg az ingyenes játék harmadik évfordulója, Lara Crofttal és a népszerű vaják harcossal, Geralttal erősítenek az idei évben a fejlesztők

A NARAKA: BLADEPOINT csapata élő adással jelentkezett június 25-én, amivel megünnepelték a játék harmadik évfordulóját. Az eseményen leleplezték a Perdoria nevű, vadonatúj földalatti térképet, amely a július 2-i frissítés után válik elérhetővé, valamint bejelentették két figyelemre méltó új IP együttműködést a Tomb Raiderrel és a The Witcher 3: Wild Hunttal, melyek 2024 második felében kerülnek bevezetésre. Továbbá egy új hős, Kylin Zhang is csatlakozik a harcokhoz, aki a népszerű kínai Time Raider regényből érkezik, és már ezen a nyáron belép a NARAKA világába.

Két év után először a NARAKA egy teljesen új térképet, a Perdoriát mutat be. A korábbiakhoz képest eltérő stílusban, Perdoria egy lenyűgöző földalatti birodalmat tár a játékosok elé, ahol a Jiling császári városa és a föld alatti táj egyaránt új platformokat és harci területeket kínál. A térkép tele van mechanizmusokkal és bónuszokkal, amelyek újszerű izgalmat visznek a csatákba. Perdoria a Fortune Land nevű területet is magában foglalja, ahol a játékosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az ingyenes feltámadások és az automatikus gyógyulás.

A titokzatos térképen a NARAKA kalandorokat vár a világ minden tájáról. A híres Fehér Farkas, Ríviai Geralt és társai a The Witcher 3: Wild Huntból ezen a télen lépnek be a NARAKA misztikus keleti földjére. Eközben a Crystal Dynamics és a Tomb Raider csapataival együttműködve egy Lara Croft ihlette öltözéket/skint hoznak a NARAKA világába még ezen a nyáron. Ők is csatlakoznak az új hősökhöz, Kylin Zhanghoz, aki egy ősi földalatti palota felfedezésére indul.

Az április 1-jei bejelentéseknek megfelelően a NARAKA valóban bevezeti a kézitusára alkalmas fegyvert, a Fistblades-t, amely az ember első ‘fegyverére’, a saját két öklére épül. Július 2-án a játékban debütáló Fistblades segítségével a játékosok kiengedhetik haragjukat az ellenségeiken.

A harmadik évforduló során a játékosok számos jutalmat és eseményt élvezhetnek, miközben felfedezik az új térképet, kincseket találnak és új küldetéseket teljesítenek Perdoriában, hogy olyan jutalmakat szerezzenek, mint az ingyenes öltözékek. A Destiny Stones megszerzésével a játékosok részt vehetnek a Prosperous Grotto nevű eseményen, hogy ritka jutalmakat szerezzenek. A harmadik évforduló során a kincsek meghatározott időpontokban minden térképen leesnek, és az első kalandorok, akik felfedezik ezeket a kincseket, Antique Chests-t szerezhetnek, és lehetőségük nyílik legendás öltözékek és játékbeli tárgyak megszerzésére.

Végül, hogy a játékosoknak még átélhetőbb kalandélményt nyújtsanak, a 24 Entertainment fejlesztőcsapata egy húsvéti tojást rejtett el a titokzatos új térképen. A játékosoknak mindenképpen érdemes megtalálniuk, mivel váratlan jutalmakat kaphatnak.

Újabb Régebbi