A Fallout 4 Vault 141-es Skinek és a hiányzó páncélzat: A Call of Duty-Fallout Crossover megosztja a közönséget

Az Activision bejelentése szerint a Call of Duty és a Fallout közötti együttműködés, amely korábban kiszivárgott, most hivatalos formát öltött. A Vault 141 négy fegyverforgató lakója június 20-án csatlakozik a Call of Duty: Warzone, Modern Warfare 3 és Warzone Mobile játékokhoz.

A Fallout Vault Dweller csomag két tematikus fegyvertervet kínál: egy “Vault-Tech által jóváhagyott” M16-ot és egy “Atomos Felbontó” HRM-9-et, ami egy meglehetősen hagyományos SMG. Mindkét fegyver két utólagos alkatrészt tartalmaz, amelyek növelik a harci hatékonyságot.

A csomagban található fegyverek a legfontosabb elemek, de a valódi látványosság a Price, Ghost, Soap és Gaz karakterek új Vault 141-es bőrei. Ezek a bőrök hűek a Fallout világához, de a Call of Duty karaktereken való megjelenítésük kérdéseket vet fel. A karaktereket a Fallout univerzum jellegzetes kék pizsamáiba öltöztetve a hitelesség mellett a komolyság hiányát is sugallják. A játékosok közül többen is hiányolták a hatalmas páncélzatokat, amelyek a Fallout sorozat ikonikus elemei.

A Microsoft, mint a két franchise tulajdonosa, egyedülálló lehetőséget kapott volna arra, hogy a T-51b páncélzatot, a Fallout sorozat ikonikus képét, beemelje a crossoverbe. Ennek hiánya azt sugallja, hogy a kollaboráció kevésbé kreatív összefogás, inkább csak a médiaipar folyamatos összeolvadásának terméke.

A bejelentésre a közösségi médián érkező reakciók vegyesek, bár sokan izgatottan fogadták a hírt. Néhány játékos szerint a Fallout: New Vegasból származó Ranger páncélzatok bevonása sem jelentett volna nagy kihívást, mégis hiányoznak a csomagból, ami felveti a kérdést: vajon mi áll a döntés hátterében? Remélhetőleg nem táplálja tovább az összeesküvés-elméleteket.

Újabb Régebbi