Megérkezett a Diablo 4 negyedik szezona

A Diablo 4 legújabb frissítése, a Loot Reborn, életre kelti a játék végjátékát új tevékenységekkel és kézműves rendszerekkel. A játékosok mostantól testre szabhatják felszerelésüket, hozzáadva kívánt affixeket, továbbfejleszthetik azokat extra előnyökért, és elmerülhetnek a felújított Helltides kihívásaiban.

A hosszú ideje várt loot, kézművesség és fejlődési rendszer átalakítása most már elérhető a Loot Reborn keretében. A negyedik szezonban bevezetett új mechanikák, mint a Temperálás és a Masterworking, új dimenziókat nyitnak meg a játékban. A Power Codex átalakítása is megkönnyíti az Aspects kezelését. Az új előzetes egy gyors áttekintést nyújt a változásokról.

A Temperálás funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különféle affixeket adjanak a tárgyaikhoz, a sebzésnövelő bónuszoktól kezdve a forrástermelésig. Bár korlátozott mértékben lehet egy tárgyat Temperálni, a Masterworking segítségével minden affix fokozható. Négy szintenként egy affix jelentős fejlesztésére is van lehetőség, és a múlt havi PTR teszt alapján a Masterworking sosem hibázik.

A frissítés további újdonságai között szerepel egy új végjáték tevékenység, a Mesterségesek Gödre, a Helltides átalakításai, új egyedi és legendás Aspects, és még sok más. A Diablo 4 már elérhető Xbox Series X/S, PS5, PC, Xbox One és PS4 platformokon. Az első kiegészítő, a Gyűlölet Edénye, még idén megjelenik, és a nyáron várhatók róla további részletek.

A Diablo 4 indításakor különböző szín sémát lehet majd beállítani a játéknak.

Újabb Régebbi