Még az idén megérkezik a 2v8 PVP játékmód a Dead by Daylighthoz


A Behaviour Interactive bejelentette, hogy a Dead by Daylight játékhoz egy új, izgalmas játékmód, a 2v8 fejlesztése folyamatban van. Ebben a módban két gyilkos csap össze nyolc túlélővel, egyedi kihívások során.

A játékosközösség régóta vágyik erre a játékmód változatra, és a DBD nyolcadik évfordulójának élő közvetítésében a fejlesztők megerősítették, hogy a 2v8 mód valóban készülőben van. A közvetítés során betekintést nyújtottak a mód működésébe és arra, hogy mikor számíthatunk további információkra.

A jelenlegi tervek szerint a 2v8 módban a gyilkosok az öt meglévő karakter közül választhatnak, mint például a Trapper, Wraith, Hillbilly, Nurse és Huntress. Minden karakter egyedi képességeket kap, amelyek mindkét gyilkost érinthetik, így például a Wraith ideiglenesen láthatatlanná teheti mindkettőjüket. A leterített túlélőket nem horogra akasszák majd, hanem spektrális ketrecekbe zárják, hasonlóan a Pyramid Head képességéhez. Ha egy túlélőt háromszor zárnak ketrecbe, az a játék szabályai szerint halottá válik.

A túlélőknek archetípusokat kell használniuk, amelyek meghatározott előnyöket biztosítanak, mint például gyógyítás, kitérés, rejtőzködés, túlélés és célkitűzések. A túlerő ellenére a korlátozott erőforrások hatékony kihasználása döntő lehet a túlélés és a vadászat során.

A Behaviour Interactive további részleteket egyelőre nem árult el a 2v8 módról, de egy külön élő közvetítést ígértek júliusban, ahol bővebb információkat osztanak meg, és esetlegesen a mód megjelenési dátumát is bejelentik.

Újabb Régebbi