Assassin's Creed Shadows - Két játszható főhős lesz, az egyik egy férfi szamuráj, a másik pedig egy női shinobi

Az Ubisoft legújabb nyílt világú akció-kalandjátékának, az Assassin’s Creed Shadows-nak a művészeti tervei kerültek ki még idő előtt a nyilvánosságra, amelyek a játék központi karaktereit tárják fel. A hírek szerint, amelyek már tavaly óta keringenek, a játékban két főszereplő lesz: egy férfi szamuráj és egy női shinobi.

A Ubisoft nemrégiben, egy előzetes bejelentés előtt véletlenül közzétette az Assassin’s Creed Shadows megjelenési dátumát, és most a Season Pass részletei mellett az alkotás hivatalos képi anyagai is előkerültek. Ezeket a Rainbow Six Siege ismert szivárogtatója, Ubisoft_Frax által közzétett információk alapján ismerhetjük meg, amelyek megerősítik a két játszható karakterrel kapcsolatos korábbi értesüléseket.

A játékosok már tavaly március óta várják, hogy kezükbe vehessék a szamuráj és a shinobi (utóbbi egy nő) karaktereket. Az előbbi egy afrikai menekült, míg az utóbbi az Assassin Testvériség tagjaként tűnik fel, bár a híres Rejtett Pengét egyelőre egyik karakteren sem fedezhetjük fel. Az Assassin’s Creed Shadows továbbra is egy nyílt világú akció-RPG marad, de állítólag kiemelt hangsúlyt kapnak benne a lopakodásra épülő mechanikák, amelyek a Hitman és a Splinter Cell játékokra emlékeztetnek.

Ez különösen jól illeszkedik a shinobi karakteréhez, de még várnunk kell, hogy megtudjuk, milyen lesz a harcrendszer. Az Assassin’s Creed Shadows várhatóan 2024. november 15-én jelenik meg Xbox Series X/S, PS5 és PC platformokon. Egy játékmenet bemutatót terveznek az Ubisoft Forward eseményen június 10-én, melyet június 12-én a média és tartalomkészítők hands-on tesztjei követnek.

És ne feledjétek, ma kora este hivatalos bejelentés is lesz a Shadows ügyletben.

Újabb Régebbi