Már GOG-on is elérhető a God of War

A God of War játék GOG verziója nemrégiben jelent meg, és jelenleg 50% kedvezménnyel, $24.99 áron vásárolható meg a GOG áruházban. Ez az akció 2024. március 29-ig tart, ezután a játék ára visszaáll a normál $49.99-es árra. A GOG verzió DRM-mentes, ami azt jelenti, hogy a játékot letöltve nem szükséges online aktiválás vagy más digitális jogkezelési intézkedések.

A GOG kiadás is magas felbontású grafikát kínál, támogatja a 4K felbontást, és nincs korlátozva a képkocka sebessége, így a játékosok a legjobb teljesítményt élvezhetik a támogatott eszközökön. További grafikai beállítások közé tartozik a magasabb felbontású árnyékok, javított képernyőtér-visszaverődések, valamint a GTAO és SSDO hozzáadása. A játék támogatja az NVIDIA® DLSS és Reflex technológiákat is, amelyek segítségével a játékosok élvezhetik az AI által meghajtott képkocka sebesség-növelést és a gyorsabb válaszidőt biztosító játékélményt bizonyos Nvidia GPU-kon.

A vezérlés testreszabható, így a játékosok a DUALSHOCK4 és DUALSENSE vezeték nélküli kontrollerek, valamint számos más játékvezérlő mellett az egér és billentyűzet beállításait is finomhangolhatják. Az ultra-széles képernyő támogatása révén a játékosok még lenyűgözőbb látványvilágban merülhetnek el

Újabb Régebbi