Befutott a Rise of the Ronin sztori előzetese

A “Rise of the Ronin” sztori előzetese kiemeli a frakciókat és a kulcsfontosságú szereplőket A Team Ninja nyílt világú akció RPG-je tele van érdekes karakterekkel, néhányan az oldaladon harcolnak, mások ellened.

A Koei Tecmo és a Team Ninja új előzetest mutatott be a “Rise of the Ronin”-ről, amely részletezi a különböző karaktereket és frakciókat, akikkel a játékosok találkozhatnak útjuk során. Itt vannak a Sógunátust támogató erők (Sabaku), akik a jelenlegi rend fenntartására törekednek; a Sógunátust ellenző erők (Tobaku), akik ki akarják űzni a külföldieket; és a Nyugati frakció (Obei), melyet az amerikai haditengerészet tábornoka, Matthew Perry vezet, és kereskedelmet keres.

Bár minden karakter célja nyilvánvaló, motivációik és megközelítésük eltérő. Olyan személyek, mint Ernest Satow és Taka Murayama nem tekinthetők harcosoknak, de az előbbi biztos abban, hogy szerepet játszik a jövőbeli eseményekben, míg az utóbbi kapcsolatokkal rendelkezik a Sógunátuson belül. Természetesen történelmi alakokkal is találkozhatsz, mint Perry, Genzui Kusaka, Sakamoto Ryoma és Kogoro Katsura.

A kialakított kötelékek függvényében a karakterek különböző küldetéseken kísérhetik a játékosokat és segíthetnek nekik. Az általános narratíva is változhat, ami különböző befejezésekhez vezethet.

A “Rise of the Ronin” március 22-én jelenik meg PS5-re.

Újabb Régebbi