Májusban jelenik meg a V Rising

A svéd Stunlock Studios bejelentette, hogy a meglehetősen sikeres nyílt világú fantasy, gótikus-vámpír túlélőjátékuk, a V Rising május 8-án jelenik meg PC-n, és a PlayStation 5 verzió pedig ebben az évben..

Tekintsd meg a V Rising megjelenési dátumának előzetesét: A V Rising korai hozzáférési időszaka alatt, amikor több mint 3,9 millió példány talált gazdára és 88%-os pozitív értékelést szerzett a Steamen, nemhiába a Stunlock Studios ilyen  bátran és magabiztosan adja ki a teljes, szinte már-már vérrel átitatott verziót.

A játékosok új tartalom utáni étvágyukat csillapíthatják a 1.0-ás frissítéssel, amely új, félelmetes területeket, további testreszabási lehetőséget, új felszerelési szetteket és fejlesztett fegyvereket tartalmaz. A V Rising jelentős fejlesztéseket vezet be, így az új és veterán vámpírok felfedezhetik elveszett társadalmukat a Mortium romjainak, amely egy új zóna lesz a végjátékban.

A Stunlock Studios a PC-s játékélmény optimalizálására összpontosított, UI fejlesztésekkel, teljesen integrált gamepad támogatással, és egy simább általános élménnyel, amely minden játékos számára előnyös lesz a játék teljes kiadásában, készen arra, hogy a következő vámpír uralkodóvá váljanak. 

“Két év korai hozzáférés után sikerült a játékot igazán kifényesítenünk és optimalizálnunk a teljes megjelenésre,” mondta Rickard Frisegård, a Stunlock Studios vezérigazgatója. “Ezt az időt maximálisan kihasználva úgy gondoljuk, hogy a rajongók élvezni fogják a határokat feszegető, javított élményt. Izgatottan várjuk, hogy a hűséges rajongóink és az új játékosok is belekóstoljanak a V Risingba, amikor május 8-án teljesen megjelenik.”

Összes oldalmegjelenítés