SMITE 2: Bejelentették a játék Alapítói kiadását

A Titan Forge Games ma hirdette meg a SMITE 2 Alapítói Kiadását, valamint annak Deluxe és Ultimate változatait. A játékosokat arra ösztönzik, hogy csatlakozzanak az "alapító istenek" sorához, amivel egyedi bónuszokat szerezhetnek a SMITE-ban és a SMITE 2-ben, továbbá korai hozzáférést nyerhetnek a játék folytatásához. A tartalmak a SMITE-ban a vásárlást követően azonnal elérhetővé válnak, míg a SMITE 2-ben az alfa tesztelés kezdetétől lesznek használhatók.

Alapítói Kiadás Részletei: Az Alapítói Kiadás vásárlói exkluzív korai hozzáférést élvezhetnek a SMITE 2 csatatereihez az Alpha Hétvégi Eseményeken keresztül, amelyek a tavasz folyamán veszik kezdetüket. A hozzáférés csak azon a hardver platformon lesz biztosított, ahol az Alapítói Kiadást megvásárolták. Az előrendelés továbbá magában foglalja a különleges SMITE 2 Cacodemon Ymir skint.

Továbbá, az alapítók 2x Legacy Gems Boostert, egyedi avatárt a SMITE-ban, kitűzőt a SMITE 2-ben, valamint egy cross-gen Mega Fan címet kapnak mindkét játékhoz. Az Alapítói Kiadás megvásárlásával minden jelenlegi és jövőbeli SMITE 2 isten állandóan feloldásra kerül, természetesen ingyenesen.

A Deluxe Alapítói Kiadás tartalmazza az összes fent említett elemet, és további epikus tartalmakat is felszabadít, mint például az új Cross-Gen Nightstalker Neith skint és az Ascension Passokat az első 11 alfa indítású isten számára. Az Ascension Passok isten specifikus előrehaladási utak, spéci kihívások, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különleges jutalmakat szerezzenek a SMITE 2-ben játszott meccsek teljesítésével.

Az Ultimate Alapítói Kiadás megvásárlói a teljes SMITE élményt kapják meg, feloldva az Ascension Passokat az első 23 isten számára, és egy különleges cross-gen avatárt, címet és kitűzőt a Deluxe Alapítói Kiadás tartalma mellett. Ezenfelül az Ultimate Alapítói Kiadás magában foglalja az új Tier 5 Cross-Gen The Fallen Zeus skint is.

A SMITE 2 a jól ismert harmadik személyű - TPS/TPA akció MOBA, a SMITE következő generációs változata. Az Unreal Engine 5-ben teljesen újraépítve, a folytatás igazi következő generációs élményt ígér. Az új és visszatérő játékosok újraértelmezett istenekkel, frissített hangokkal, VFX finomításokkal, játékmenet változásokkal és átalakított Relikvia és Tárgy rendszerekkel találkozhatnak, amelyek mélyebb stratégiát és hatásosabb harcot tesznek lehetővé majd számukra.

Összes oldalmegjelenítés