Az NVIDIA újabb RTX támogatást jelentett be a Diablo 4 és a Star Wars Outlaws játékokhoz

Az NVIDIA egy friss bejegyzésben számolt be arról, hogy több videojáték is kap RTX támogatást, és ismertette a frissítések várható megjelenési időpontjait.

A DLSS 3.5 és a teljes sugárkövetési támogatás hamarosan elérhető lesz a Naraka: Bladepoint, a Portal with RTX és a Diablo 4 játékok számára is. A Diablo IV RTX frissítése március 26-án érkezik.

A Naraka: Bladepoint érdekes helyzetben van, hiszen kezdetben csak három PvP és PvE területen fogja támogatni a teljes sugárkövetést.

Az NVIDIA bejelentette azt is, hogy a Star Wars Outlaws DLSS 3 támogatással és sugárkövetett effektekkel fog debütálni. A Black Myth: Wukong augusztus 20-án jelenik meg a legújabb DLSS 3.5-ös verzióval, valamint teljes sugárkövetéssel.

Az First Berserker: Khazan is kezdetben csak DLSS 3 támogatással jelenik meg, de később esetlegesen kap sugárkövetési frissítést is.

A Star Wars Outlaws megjelenésével kapcsolatban az NVIDIA megerősítette, hogy a GDC 2024-en „több új, izgalmas RTX technológiai integrációt” tervez bemutatni.

A 2024-es GDC március 18-án kezdődik, éppen ezért az NVIDIA mai korai bejelentése váratlanul érte a rajongókat.

A Diablo 4 vegyes fogadtatásban részesült a hosszú távú rajongók körében, jelenleg 2.2-es értékelést tart fenn a Metacritic-en, és a Steam-en is „Vegyes” értékeléseket kapott.

A fejlesztők azonban folyamatosan frissítik a Diablo 4-et, és a játék a hónap végén az Xbox Game Pass kínálatában is megjelenik - március 28-tól lesz elérhető az előfizetők számára.

A Star Wars Outlaws várhatóan nagy hasznot húz majd az RTX támogatásból a megjelenéskor. Néhány rajongó aggódik, hogy a fejlesztő megtartja bizonyos szokásait.

Az Ubisoft a múlt hónapban megerősítette, hogy a Star Wars Outlaws a 2025-ös pénzügyi évben jelenik meg, és egy 2024-es év végi megjelenést szabott ki a várva várt videojátéknak.. A játék PC-re, PlayStation-re és Xbox-ra lesz majd elérhető.

Összes oldalmegjelenítés