Előrébb hozták két nappal a Nightingale megjelenését

A kanadai Inflexion Games bejelentette, hogy a PVE túlélő-crafting játékuk, a Nightingale 2 nappal hamarabb fog megjelenni, tehát a várva várt túlélőjáték február 20-án jelenik meg Early Accessben PC-n a Steamen és az Epic Game Store-on keresztül.

"A játék hét eleji megjelenése nem csak azt teszi lehetővé, hogy a közösségünk hamarabb belevágjon a játékba, hanem időt ad arra is, hogy a biztosan sűrű hétvége előtt kezeljük a megjelenéssel kapcsolatos problémákat" - mondta Aaryn Flynn, az Inflexion Games vezérigazgatója. "Mindent egybevetve, izgatottan várjuk, hogy a portálhálózat a tervezettnél hamarabb felkerüljön."

Az Inflexion Games nemrég fejezte be a Nightingale sikeres nyílt stressztesztjét, a február 2-i eseményen több mint 48.000 játékos vett részt. Ezen az első nyílt játékteszt során a Realmwalkereknek egy kis ízelítőt kaptak a túlélő-crafting játékból, miközben az Inflexion tesztelte a szervereket, hogy biztosítsa a zökkenőmentes Early Access indulást.

A Nightingale egy PVE túlélő-crafting játék, amely kihívást jelent a játékosoknak, hogy felfedezzék és túléljék a titokzatos Faewilds-t. A játék egy viktoriánus steampunk fantáziavilágban játszódik, amiben egyedül vagy akár 5 baráttal csapatban is el lehetünk. A játékosok bejárják a Birodalmakat, és birodalomkártyák készítésével portálokat nyithatnak új célpontokhoz, miközben birtokokat építenek és alakítanak ki, és harcolnak a túlélésért.

A Nightingale 2024. február 20-án jelenik meg a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül.

Újabb Régebbi