Megjelent a Wo Long: Fallen Dynasty komplett kiadása


A Complete Edition természetesen tartalmazza az alapjátékot, mindhárom DLC-t, kollaborációs tartalmakat és még sok minden mást is!

A mai napon a KOEI TECMO Europe és a Team NINJA bejelentette, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition már digitálisan is megvásárolható Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4 és PC platformokon, illetve a Microsoft Store-on és a Steam®-en keresztül. A sötét fantasy akció-RPG legújabb kiadása a játék három további DLC-jének összes tartalmával együtt érkezik, beleértve az új fegyvereket, szakaszokat, démonokat, végjáték tartalmakat és még sok egyéb más is

 Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition tartalmazza a játék három DLC csomagjának - "Battle of Zhongyuan", "Conqueror of Jiangdong" és "Upheaval in Jingxiang" - minden tartalmát, valamint az új végjáték tartalmat, a "The Thousand-Mile Journey"-t is. Ez új karaktereket tartalmaz Cao Cao, Sun Ce és Liu Bei seregeiből, valamint új fegyvertípusokat (cestus, hosszú kard és ostor), új pálya szakaszokat, isteni fenevadakat, nagyobb kihívást jelentő nehézségi szinteket és kibővített funkciókat. 

Tartalmaz továbbá egy gyűjteményt a kollaboratív DLC-tartalmakból, amelyek a Nioh 2, a NARAKA: BLADEPOINT és a Lies of P együttműködésekből származó felszereléseket és pálya szakaszokat.

Ezenkívül három olyan játékbeli tárgyat, amelyek a Wo Longban is szerepeltek még az eredeti kiadásában  ezek: - "Baihu Armor", "Zhuque Armor" és "Qinglong Armor" - mostantól a Complete Editionben is megtalálhatók, valamint a "The Records of the Grand Historian" játékbeli tárgy, amely a minitérképen mutatja a zászlóknak a helyét.

A Complete Edition megjelenésének megünneplésére és az eredeti kiadás emlékére a Team NINJA egy új felszerelést, a "Xuanwu Armor"-t tette elérhetővé az olyan felhasználó számára, aki a Complete Edition* megvásárlásán kívül az alapjátékot is birtokolja.

Továbbá a KOEI TECMO Europe bejelentette, hogy a Wo Long demó verziója: Fallen Dynasty Complete Edition február 7-től kezdve kizárólag PC-n érhető el. A játékosok démonokkal és hadurakkal harcolhatnak a Team NINJA két pálya  eleji szakaszában, a demóból elmentett adatok pedig a vásárláskor átvihetők a játék teljes verziójára.

Újabb Régebbi