Február 15-én jelenik meg a Smalland

A mai napon a Merge Games nagy örömmel jelentette be, hogy a "Smalland: Survive the Wilds' videojátékuk kilép az Early Access-ből, és február 15-től elindítja a hivatalos 1.0-s verziót! A PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re érkező nyílt világú, többjátékos túlélőjáték kihívás elé állítja a játékosokat, aképpen, hogy boldogulni tudjanak a Smallfolk kolosszális és magával ragadó világában. Ez egy apró fajocska, amely az óriások által hátrahagyott, toronymagasan elterülő terület meghódítására törekszenek.

Leírás:
Kelj át tó méretű pocsolyákon és hegyi fákon, miközben harcolsz a tájjal és magukkal az elemekkel. Szelídíts meg és lovagolj meg szörnyű lényeket a szöcskéktől kezdve egészen a gekkókig, hogy túlélj egy zord és vad világban. Játssz egyedül vagy akár 9 barátoddal, a többjátékos élmény fokozása érdekében nemrég dedikált szervertámogatással bővült.


Három nagy Early Access tartalomfrissítéssel a háta mögött, a Giant's Fall, a Forbidden Monuments és a Amber Valleys új biomokkal, ellenségekkel, lovakkal, NPC-kkel, érzelmekkel és még sok mással bővítette a gazdag tájat. De a 'Smalland' utazás még messze nem ért véget...

Az 1.0 verzió egy teljesen új roadmapot hoz magával a folyamatos tartalomtámogatáshoz még idén.

A legújabb trailerben felfedezhetjük, hogy mi rejlik az odúkon túl a Smalland hatalmas kiterjedésű világában. A száraz sivatagi biomtól kezdve a mérgező fenyegetésekkel teli sivatagi területtől kezdve a hatalmas erdők magaslatain át a mélyben megbúvó rejtett romokig.

Fedezzük fel a sokféle biomban szétszórt ősi történeteket, miközben megtanulunk túlélni, megküzdve az ellenséges vadon és magukkal az elemekkel.

Szelídíthetünk vad teremtményeket, köztük kolosszális bogarakat, madarakat, gyíkokat és még sok mást, és lovagolhatunk is rajtuk, minden egyes lovon egyedi módon közlekedhetünk.

Emellett a crafting is nagy szerepet játszik a Smallandban. Készíthetünk erőteljes páncélkészleteket, hogy személyre szabhassuk a bizarr megjelenésünket, és felszerelkezhetünk számtalan halálos fegyverrel, a nagy kalapácsoktól kezdve a ballisztikus ágyúkig.

Az építkezés is meglehetősen fontos szerepet kap az alkotásban, hiszen építhetünk egyedi táborokat és igényelhetünk egy bizonyos Nagy Fát, hogy olyan bázist alakítsunk ki, amely bármelyik világba követni fog, így bármelyik szerverhez csatlakozhatunk, és magunkkal vihetjük a tábort, a főhadiszállást.

A játékosok egyedül vagy akár 9 további baráttal együtt, a többjátékos módban fedezhetik fel a világ és lakóinak meghódításáért vívott harcot.

A játék február 15-től jelenik meg digitálisan PC-n, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. A fizikai változat világszerte elérhető lesz PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. A rajongók már most megvásárolhatják a Steamen és az Epic Games Store-ban.

Újabb Régebbi