Elstartolt a Rainbow Six Marketplace béta

A Ubisoft megnyitotta a Rainbow Six Marketplace bétájának kapuit néhány kiválasztott előtt.

A Rainbow Six Siege veterán játékosok hamarosan rá fognak jönni arra, hogy tulajdonképpen egy aranybányán ülnek. A Ubisoft ma elindította a Rainbow Six Marketplace bétáját, egy olyan weboldalét, amelyen a játékosok R6 kreditekért eladhatják a játékon belül megszerzett összes kozmetikumaikat. A piactér bárki számára megtekinthető, de a Ubisoft egyelőre csak a kiválasztott bétatesztelőknek engedélyezi a tárgyak vásárlását és eladását.

Regisztrálni itt tudtok: Register for a chance to join Rainbow Six Siege Marketplace Beta (ubisoft.com)

Az indulás napján a piactér több ezer listát mutat több száz különböző fegyver skint, fejfedő, operátor öltözék és sok minden mást is. A bámészkodók nem láthatják az egyes tranzakciók részleteit, viszont azt láthatjuk, hogy összesen hány példányban vannak eladó tárgyak, milyen R6 kreditért árulják őket, és mennyiért kelt el az utolsó darab. Ha ezek a számok helyesek, akkor a játékosok már 30, 60 és 100 dollárnál is többet adnak ki ritka kozmetikumokért.

Az eddigi legkeresettebb tárgyak közé tartozik a "Glacier" nevezetű fegyver skin, amely csak a Year 1 Season 1 alatt, 2016 elején volt elérhető. A cikk írásakor a Glacier MP5 listán 12 skin van eladó, a legutóbbi 20 000 R6 creditért, azaz körülbelül 125 dollárért kelt el. További nagy tételek közé tartozik a Death Sentence Jäger fejfedő, amely legutóbb 35 000 kreditért (körülbelül 200 dollárért) kelt el, a 2018-as Six Invitational résztvevőinek adott charm 50 000 kreditért (több mint 300 dollárért) kelt el, és egy 2019-es Six Invitational 416-Carbine skin, amely több, mint 600 dollárért adták el.

Ez erős eredmény egy olyan piactértől, amely kevesebb mint 24 órája van online.. A Counter-Strike piacterén az egyedi skineket rendszeresen több ezer dollárért árulják. A fő különbség az R6 piactérrel szemben az, hogy az R6 krediteket csak más R6 tárgyak megvásárlására lehet felhasználni. A Ubisoft szeretné, ha a felvirágzó gazdaság a játékon belül maradna, tehát valódi pénzt nem tudunk kicsikarni az eladásokból. Minden eladott kozmetikum ára a saját játékunkban marad meg, tehát az accountonkra fogják átutalni az R6 crediteket. 

Ami még fontos, hogy nem minden R6-os kozmetikumot lehet eladni. Az összes eladó tárgy, amit látunk, azokat az Alpha Packokból nyitottuk ki, vagy pedig season jutalmakként kaptuk meg ezeket. 

Újabb Régebbi