Alone in the Dark egy percben

A THQ Nordic közelgő horrorjátékának, az Alone in the Darknak új trailere 60 másodpercben összefoglal mindent, amit tudni kell!

Néha másképp érzékeljük az időt, főleg amikor sötétség vesz körül minket. Nekünk azonban csak egy percre van szükségünk az idődből, mielőtt újra az őrületbe küldenénk! A THQ Nordic ma egy új trailert mutat be az Alone in the Darkhoz. A legfontosabb információkat ebben a 60 másodperces videóban foglaltuk össze nektek.

Ez az utazás több mint egyszerű túlélési harc, ez az utazás meg fogja kérdő jelezni alapvető hiedelmeiteket. 

De mi is pontosan az Alone in the Dark? Csatlakozz Jodie Comerhez (Killing Eve) és David Harbourhoz (Stranger Things) ebben a kozmikus horrortörténetben, amely gótikus háttérrel játszódik. Tapasztaljuk meg a valóság összeomlását a karaktereik szemszögéből, miközben számtalan kihívással kell szembenéznünk, a rejtvények keresésétől a szűkös lőszerig, hogy felfedjük az igazságot a Derceto Manorban.

Az Alone in the Darkot a svéd Pieces Interactive fejleszti, a szóban forgó videojátékot pedig a THQ Nordic adja ki. A megjelenési dátum pedig nem más, mint 2024. március 20. A platformok: PC, Xbox Series S/X és PlayStation5.

Újabb Régebbi