Lies of P - 3 különböző befejezése lesz a történetnek

A Lies of P-t a magas újrajátszhatóság faktor miatt tervezték meg részletesre, és a játékosokat arra ösztönzik, hogy a teljes játékélmény érdekében többször is játszanak vele.

A videojátékban lesz egy Pinnochio által inspirált "hazugságrendszer", és a hazugságok következményei határozzák meg a többféle befejezést.

Bár a Lies of P-ben három különböző befejezés létezik, a rendező mégis azt ajánlja, hogy a teljes élmény érdekében játsszuk ki teljesen a játék sztoriját mielőtt a végéhez érnénk.

Kevesebb mint egy hónap van hátra a nagy várakozással készülő Lies of P soulslike játék megjelenéséig. A megjelenés előtt a Gamescomon elmondtak, hogy a Lies of P-t az újrajátszhatósági faktor miatt tervezték meg olyanra, amilyen majd lesz.

"Az egyik dolog, amit előre elterveztünk, hogy ne csak egyszer akard játszani. Ha csak egyszer játszottad végig, akkor nem teljes a végijátszásod. Tényleg nagyon ajánljuk, hogy többször is játsszátok végig."

Mivel a Lies of P Pinnochio ihlette, a játék története során végig lesz egy "hazugságrendszer", amelynek következményei természetesen meghatározzák a befejezést. Choi szerint a Lies of P-nek három különböző befejezése lesz.

Azok számára, akik nem ismerik a Lies of P  alap koncepcióját, ez egy steampunk Soulslike, amelyet a Pinnochio című klasszikus irodalmi mű ihletett. Egy humanoid Pinnochio szerepét vehetjük át, aki egy bio-mechanikus lényekkel teli városon át küzdötte át magát a túlélés érdekében.

Bár a Lies of P eredetileg augusztusban jelent volna meg, ámbár rövid halasztást kapott, hogy a Neowiz tovább finomhangolhassa a játékot. A Lies of P szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re.

Újabb Régebbi