A Starfield előtt még vár ránk egy nagy utazás a No Man's Sky gigantikus univerzumában

A Starfield előtt ott volt és van még mindig - szerencsére - a No Man's Sky. Micsoda utazás volt ez a cím. Lehet, hogy rosszul indult, amikor 2016-ban megjelent, de azóta a játékvilág egyik legnagyobb megváltó felfedezős sci-fi űrjátékká vált. Mai napig több tízezren a csillagok között utaznak és felfedeznek, ám ki tudja, lehet ezekben a percekben is eddig fel nem fedezett bolygóra szállt le valaki. A Hello Games-nek köszönhetően rengeteg ingyenes frissítést és számos extra tartalmat kaptunk, és most már itt a következő nagy patch is.

Köszöntsétek az ECHOES-t. Ez a No Man's Sky legújabb frissítése, amely még többet ad az amúgy is masszív űrkutatási élményünkhöz. A Hello Games szerint ez az év legnagyobb frissítése, amellyel a játék hatalmas újraindítása óta eltelt hét évet ünnepli.

Ismételten is tömérdeknyi tartalmat kapnak a No Man's Sky játékosai, amelyekért nem kell fizetniük extra DLC-ként. A 4.4-es frissítés tartalmazza a mechanikus (robot) életformák bevezetését, amelyek saját egyedi kultúrát, rituálékat és nyelvet hoznak magukkal. A No Man's Sky patch-ében úgy írják le őket, mint "a robotlények régóta rejtőzködő civilizációját".

De várjunk csak! Van még más is!

Az ECHOES törvényen kívüli fővárosi hajókat is tartalmaz, amelyek "félelmetes kalóz hajók", amelyek "a csillagok között cirkálnak és terrorizálják a kereskedelmi flottákat".

Aztán van egy új Multi-Tool leszerelő terminál az Űranomálián, amely lehetővé teszi, hogy "Multi-Tool mentővadásszá válj", és felfedezz egy csomó más árust és árut.

Ezen felül a fejlesztő Hello Games a No Man's Sky PSVR2-es változatát is megpiszkálta. Konkrétan ez a legújabb javítás megnöveli a játék felbontását, ami élesebb képet eredményez a VR felhasználóknak. Ez az egyik a több jelentős platformfrissítés közül idén, hiszen az űrhajós kalandnak nemrég mutatták be a Mac-es változatát is.

A patch notes részletesen felsorolja a minőségi frissítések hosszú-hosszú listáját, a Twitch-dropokat, és még némi testre szabási elemeket is. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy az ECHOES ismét egy újabb diadalmenet az NMS számára. Már számtalanszor elhangzott, de nehéz elképzelni, hogy ez az egykor felkapott sci-fi játék, amely sok vita és pereskedés középpontjába került, majd végül ingyenes DLC-vel és elkötelezett, becsületes fejlesztői munkákkal, valamint hűséges játékosközösséggel váltotta meg magát világ szerte mindenki szemében.

Újabb Régebbi