Ezeket a beállításokat fogja tudni PC-n az Avatar Frontiers of Pandora

Számos videojáték alapjául szolgáltak már megjelent sikerfilmek, de a közelgő Avatar Frontiers of Pandora című játékkal a Ubisoft csapata valami másra törekszik. Nem egyszerűen csak megpróbálnak "újra elmesélni egy mozis történetet", hanem megalkotják a sajátjukat. A játék egy olyan mese lesz, amely a két filmmel együtt játszódik, de saját helyszínnel rendelkezik majd Pandora világában, és új főszereplővel. A Ubisoft ma egy új trailert adott ki, ami rávilágít arra, hogy milyen erős és gyönyörű lesz a játék, ha PC-re szerezzük be. Mondanom sem kell, hogy lesznek lehetőségeink, hogy beállítsuk úgy, hogy jó élményben legyen részünk.

Konkrétan a Ubisoft úgy alakította ki, hogy a játékosok a PC beállításaik alapján a legjobb vizuális megjelenítéssel és teljesítménnyel finom hangolhatják Pandorát. Még azt is lehetővé teszik, hogy mindent teszteljünk egy "ellenőrzött beállításban", hogy tudjuk, mit kell feljebb vagy lejjebb kapcsolni, hogy zökkenőmentesen tudjunk játszani. Ha a képarány vagy a képernyőméret miatt aggódunk, a Ubisoft azt ígéri, hogy a játékuk szinte mindenhez passzolni fog, még akkor is, ha ultraszéles képernyőnk van.

A másik dolog, amit a Ubisoft kijelentett, hogy ha igazán csúcskategóriás platformmal rendelkezünk, akkor tanúi lehetünk az AMD-vel való együttműködésnek, amit azért tettek, hogy egy gyönyörű és nagy teljesítményű játékot kapjunk kézhez, késleltetés nélkül és gyönyörű látványvilággal. Itt is majd lehet finom hangolni.

A csapat láthatóan rengeteg munkát fektetett abba, hogy a játék PC-n is kiemelkedő lehessen, ámbár december 7-én majd meglátjuk, hogy mennyire működik jól a Pandora videojáték a különböző PC specifikációs rendszereken.

Újabb Régebbi