Némi infó érkezett a béta időpontokról és az MW3 Open Combat Mission módjáról, amik nem túl bíztatók

Minél több dolog derül ki a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról, annál nehezebb elhinnünk, hogy ez a játék nem másnak indult, mint egy kiegészítőnek, amit végül az Activision úgy döntött, hogy teljes játékká bővít.

A többjátékos mód teljes egészében az eredeti Modern Warfare 2 pályáinak remake-jeiből fog állni. Az egyjátékos kampány megmagyarázhatatlan módon visszahozza Makarovot, annak ellenére, hogy a karakter semmilyen szerepet nem játszott az újraindított MW történetében. A zombik is visszatérnek, de egyetlen hatalmas, nyílt világú térképen játszódnak majd a küldetések - és ez, nem éppen az, amit a zombis rajongók kértek, hiszen cseppet sem lesz hasonló a Black Ops 3 vagy Cold War zombis módjaihoz a mostani elképzelésük.

Most úgy tűnik, hogy a kampány is részt vesz ebben a régi tartalmak újrafelhasználásában vagy ráncfelvarráson az Open Combat Mission-nel, vagy is az a nyílt harci küldetésekkel. Ahogy azt a Modern Warfare 3 kampányának leleplezésekor sok játékos észrevette, a régi Warzone térkép, Verdansk visszatér játszótérként néhány ilyen küldetésben, és most már tudjuk, miért

A nyílt harci küldetések lényegében a tavalyi Modern Warfare 2 Spec Ops küldetései lesznek, csakhogy azokat egyedül tudtuk játszani. Ha nem ismerjük, a Spec Ops küldetések Al Mazrah-ban - az akkori Warzone térképen - játszódtak, és bizonyos célok elérésével bízták meg a játékosokat, de megadták nekik a szabadságot, hogy ezt úgy tegyék meg, ahogyan csak akarják.

Az eddigi infók alapján minden "önismétlődőnek" hat, hiszen az Activision nem más csinál eddig az MW 3 kontentek kapcsán, fogja és a régi adatokat, az elavult gameplay elemeket felújítsa és remakeli. Teljes áron ráadásul. Ez meglehetősen pofátlan árlehúzásnak, ill. rókabőrnek hat. Eladja és kiadja a már meglévő adatokat, csak újrahasznosítva. Durva.

A multiplayer béta időpontokat pedig az alábbi képen láthatjátok:



Újabb Régebbi