Urban Empire a Kalypso új játéka


Tropico egy nyugati városban?

A városépítős játékok szerelmeseinek főleg, de másoknak is ismerős lehet a Kalypso ikonikus sorozata a Tropico melyhez elsőre hasonlónak tűnhet, de állításuk szerint ez valami más lesz.
A játék alapja egy városépítő szimulátor, mind ezt feldobva a politikai élet sokszínűségével. Városunk fejlesztése folyamán több mint 200 évet átívelően tudjuk fejleszteni az infrastruktúrát, kialakítani a városnegyedeket és alakítani a város képen.
Emellett a politikai eszközök palettája is széles. Lesz lehetőségünk az emberek kedvében járni, választások megnyerése érdekében, ami előtt véletlenül baleset érheti az ellenzék jelöltjét vagy akár le is fizethetjük azt, hogy gondolkodjon még egy kicsit a nevezésén. Ha esetleg nem szimpatizálunk a jó öreg démosszal, van lehetőségünk centralizáltabb irányítást is kiépíteni, sőt akár diktátornak is felcsaphatunk.


A játék egy döntéssel indul ahol is négy nagy hatalmú családból választhatunk családonként 5 meghatározó személyből, hogy kit találunk a legjobbnak mint az általunk irányított új polgármestert.
Természetesen minden család különböző előnyökkel rendelkezik. Van család, ami az egyenlőség és a szociális igazságosság híve és akad olyan, ami inkább a tudományt tartja fontosabbnak.
Ezután 1820-as évektől kezdhetjük karrierünk, amit közel 800 egyedi event tesz színesebbé és állít minket kemény döntések elé. 
A játék még az év végén várható PC-re, és a hétvégén esedékes Game Developers Conference alkalmával, több mindent is megtudhatunk majd az új címről.

Összes oldalmegjelenítés