Van egy olyan Witcher 3 mod, amely visszaállítja a kivágott csónakverseny küldetéseket

A REDkit modding eszközök megjelenése új lehetőségeket tárt fel a Witcher 3 játékban, mint egy karácsonyi ajándék kicsomagolása. A modder, MerseyRockoff, felfedezte azokat az audio és szövegfájlokat, amelyek egy sor, eredetileg kivágott csónakverseny küldetéshez tartoztak, ahol Geralt versenyre kelhetett volna, és most újraalkotta ezeket a küldetéseket.

MerseyRockoff kiemeli, hogy a modban szereplő összes párbeszéd, karakter, értesítés és naplóbejegyzés eredetileg a CD Projekt RED által íródott, de ő hozta életre őket a REDkit segítségével. Ennek eredményeképpen a Boat Races mod zökkenőmentesen illeszkedik a Witcher 3 világába, ahol Geralt teljesen szinkronizált beszélgetéseket folytat a verseny szervezőivel és a városi lakosokkal a versenyevezésről, és az utcán is releváns csevegéseket hallhatunk.

A versenyek során választanunk kell, hogy Novigrad vagy Redania képviseletében állunk-e rajthoz, és négy különböző tornán vehetünk részt: a Novigrad Regatta, az Oxenfurt Regatta, a Helmsman’s Dash és a Rally of the Wrecks. Minden versenyen égő fa ellenőrzőpontok között kell hajóznunk, és ha győzünk, pénz és tapasztalati pontok várnak ránk.

Újabb Régebbi