Hayden Christensennek ezek a kedvenc videojátékai a mai napig is

Hayden Christensen, aki leginkább Anakin Skywalker/Darth Vader megformálójaként ismert a Star Wars sorozatban, nemrégiben osztotta meg a nagyközönséggel kedvenc videojátékait. Egy Wired (via, gamespot) interjúban Christensen elmondta, hogy bár manapság már nem játszik annyit, mégis vannak olyan játékok, amelyek különösen kedvesek számára.

“Régebben sokat játszottam videojátékokkal. Most már nem annyira, mióta apa lettem. Nagyon szerettem a Call of Dutyt, a Halót, aztán a FIFÁ-t is. A FIFA volt a kedvencem. Általában a Manchester Uniteddel játszottam.” - idézte fel Christensen a régi időket.

Christensen egy gyermeke születése óta kevesebbet játszik, de a Call of Duty, Halo és FIFA játékok iránti szeretete továbbra is megmaradt. Különösen a FIFA volt az, amelyikkel sok időt töltött, és a Manchester United csapatával gyakran játszott.

Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak voltak számára, hanem lehetőséget adtak arra is, hogy kikapcsolódjon a forgatások közötti szünetekben. Christensen számára a videojátékok egyfajta menedéket jelentettek, ahol elmerülhetett egy másik világban, távol a reflektorfénytől.

Hayden Christensen ismert hangmunkái közé tartozik Anakin Skywalker karakterének megformálása a “Star Wars: The Rise of Skywalker” című filmben és Jammer szerepében a “Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey” című mozifilmben. Az információk alapján nincs nyilvános adat arról, hogy videojáték kiadók külön keresték volna őt szinkronszerepekkel kapcsolatban, azonban voltak pletykák, hogy esetleg a “Sonic the Hedgehog 3” című filmben Shadow the Hedgehog karakterét szinkronizálja, de ezeket a híreket később cáfolták.

Talán nem véletlenül jelent meg nemrég ez a Wired interjú, hiszen van esély esetleg arra, hogy videojáték-szinkronmunkákat is szívesen elvállalna a színész, mondjuk egy Call of Duty játékban. 

Nem is lenne olyan rossz kezdésnek.

Nektek mi a véleményetek erről?

Újabb Régebbi