Látványos előzetesen az Age of Mythology Retold


Az Age of Mythology Retold néven megújul, és szeptemberben debütál az Xbox Game Pass szolgáltatásban, a mai bemutató alapján.

A mai Xbox Games Showcase eseményen kiderült, hogy az “Age of Mythology: Retold”, a 2002-es klasszikus játék felújított változata, 2024. szeptember 4-én érkezik az Xbox platformra. Ez az első alkalom, hogy az “Age of Mythology” sorozat egyik darabja egyszerre jelenik meg Windows és Xbox konzolokon, 29,99 dolláros árcédulával. A bemutatón egy friss előzetest is láthattunk, amelyben először került bemutatásra a játékmenet.

A játékosok választhatnak az isteneik közül különböző panteonokból, mint például a görög vagy az atlantiszi. Minden panteon egyedi képességeket és egységeket kínál, így a játékosok vezethetnek olyan hadseregeket, amelyek mitikus lényeket tartalmaznak, a gyors Centauruszoktól a rejtélyes Múmiákig. A stratégiai döntések határozzák meg a csaták kimenetelét. A játék egy hatalmas, 50 küldetésből álló kampányt kínál, amelyet egyjátékos vagy kooperatív módban lehet végigjátszani.

Újabb Régebbi