Assassin’s Creed Shadows - Valódi gameplay előzetes érkezett, a harcrendszer szerint kétféleképpen is tudjuk csinálni a küldetéseket

Az Assassin’s Creed Shadows legújabb játékmenet-bemutatója izgalmas betekintést nyújt a két főszereplő, Naoe és Yasuke merényletben rejlő különbségeibe, és már alig várom, hogy Naoe, a lopakodás mestere szerepében csendben iktathassam ki az ellenfeleket, miközben a bushido törvényeit félre rakom.

A Summer Game Fest zárónapján a Ubisoft Forward keretében kaptunk egy részletes bemutatót az Assassin’s Creed Shadows két karizmatikus főhőséről, Naoe-ról és Yasuke-ról.

Az Ubisoft frissen közzétett Assassin’s Creed Shadows játékmenet-bemutatója rávilágít az akció-RPG két fő karaktere közötti stílusbeli eltérésekre. Egyrészt Yasuke-t ismerhetjük meg, a legendás, valóságban is létezett afro-szamurájt, aki robosztus harci képességeivel és páncéljával a harc nehézkes, de erőteljes oldalát képviseli. Másrészt Naoe-t, a japán shinobi nőt, aki a lopakodás művészetében verhetetlen lesz.

Habár Yasuke erőteljes ütései lenyűgözőek, ámbár pár részen nevetségesek is, viszont Naoe lopakodó stílusa és csendes gyilkosságai az Assassin’s Creed sorozat régi időszakát idézik, és Ezio Auditore legendás figuráját juttatják eszünkbe. Naoe mozdulatai, ahogy a sarkok mögött megbújva és az esős tetőkön áthaladva végez az ellenfeleivel, magával ragadó élményt ígérnek a játékosok számára.

Yasuke támadásai sokkal nyíltabbak és közvetlenebbek, mivel a harcoknál a bushido törvényt képviseli - míg Naoe az Assassin’s Creed sorozat jól ismert akció-kaland élményét nyújtja. Nehéz páncéljával és fegyvereivel Yasuke hangos és egyenes harcot vív, ami folyamatos izgalmat kínál a játékosoknak. Láthatjuk ahogy Yasuke játszi könnyedséggel szabdalja fel ellenségeit, miközben a páncéldarabkák is hullanak.

A két karakter együtt széleskörű képességeket és eltérő játékstílusokat kínál. Személy szerint nagyon várom, hogy Naoe lopakodó játékstílusával visszatérhessek az Assassin’s Creed sorozat gyökereihez, ugyanakkor izgatottan várom, hogy megismerhessem a Shadows-t, amely a franchise történetében először mutat be egy valós történelmi, fekete személyiséget.

Újabb Régebbi