Grit and Valor - 1949 bejelentés

A Megabit büszkén mutatja be a Grit and Valor - 1949-et, a Milky Tea fejlesztőcsapat legújabb valós idejű taktikai roguelite alkotását, amely egy alternatív dieselpunk második világháborús világban kalauzolja el a játékosokat.

A Megabit, az Aonic újonnan alapított kiadói szárnya, amely a vállalat saját és harmadik féltől származó videojáték-stúdióinak munkáit támogatja, ma bejelentette a liverpooli székhelyű Milky Tea stúdió által fejlesztett Grit and Valor - 1949-et. A játék valamikor 2025-ben kerül piacra PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switch platformokra. Pontos megjelenési dátumunk egyelőre nincs.

A Grit and Valor - 1949 egy dieselpunk stílusú valós idejű taktikai roguelite játék, amely egy párhuzamos valóság Európájában játszódik, ahol a második világháború még mindig dúl, és az Evil Axis (Gonosz Tengely) uralja a kontinenst. A játékosok az ellenállás tagjaiként egy EMP eszközt kell, hogy kísérjenek az ellenséges területek mélyére, hogy megsemmisítsék a mechák gyártását és a kommunikációs központot, magát az úgynevezett Géptornyot.

„A Grit and Valor - 1949 kiadása nem véletlenül esik egybe a Megabit debütálásával; a játék tökéletesen tükrözi azt a célt, amelyért létrehoztuk ezt az új kiadói platformot: hogy olyan különleges élményeket és stúdiókat támogassunk, mint amilyen a Milky Tea," mondta Benjie Clarke, az Aonic Globális Kiadásokért felelős igazgatója. „A Milky Tea csapata szenvedélyes és innovatív fejlesztőkből áll, és megtiszteltetés számunkra, hogy segíthetünk megvalósítani a rendkívüli víziójukat.”

A Grit and Valor - 1949 négy különleges régióban játszódik majd, mindegyik saját játékmechanikával, kihívásokkal és változatosan generált csataterekkel. A játékosoknak elit mech csapatukkal kell megvédeniük a Parancsnoki Járművet, és egy EMP-t kell kísérniük az ellenség szívébe. Minden küldetés során a játékosoknak teljesíteniük kell a célokat és túlélniük kell az ellenséges hullámokat, miközben kihasználják a terepet és a környezetet az előnyükre, kihasználva az ellenség gyengeségeit a győzelem érdekében.

A játék izgalmas valós idejű taktikai akcióval kecsegtet, ahol a játékosoknak gyorsan kell reagálniuk és stratégiailag kell konfigurálniuk Mech csapatukat minden küldetéshez, kihasználva a megfelelő képességeket, pilótákat és frissítéseket minden sikeres futás után a győzelem biztosítása érdekében. A roguelite újrajátszhatóságának köszönhetően a Grit and Valor - 1949-ben minden játékmenet egyedi és kiszámíthatatlan, így minden csatatér olyan halálos és változatos, mint az előző.

„Izgatottan jelentjük be első játékunkat a Megabit kiadóval," mondta Kevin Campbell, a Milky Tea producer. „Alig várjuk, hogy a játékosok megismerhessék a roguelite műfajt újragondoló víziónkat, amely a toronyvédelem és stratégiai játékok népszerű elemeit ötvözi, miközben valami teljesen újat és izgalmasat alkotunk.”

A meglehetősen ígéretes Grit and Valor - 1949-et ma mutatták be a Steamen, szerintem nyugodtan keressetek rá, és rakjátok be kivánságlistába.

Újabb Régebbi