Megjelent a Soulmask

A Soulmask, a nyílt világú túlélőjáték, amely már az open beta fázisában is a Steam Next Festen a harmadik helyet szerezte meg, most büszkén jelenti be, hogy a közösség lelkes visszajelzései nyomán hivatalosan is elindult a korai hozzáférési szakasz a Steam platformon.

A Soulmask, amely már a korai hozzáférés előtt több mint 400 000 felhasználó kívánságlistájára került és így 2024 egyik leginkább várt játékává vált, most elérhetővé vált a Steamen. A fejlesztők kritikai kódokat is biztosítanak az érdeklődők számára.

A fejlesztés folyamán a játék folyamatosan bővül új elemekkel és testreszabási lehetőségekkel, mint például friss maszkok, térképek, bőrök és megjelenési rendszerek, valamint a törzsi és építési funkciók továbbfejlesztése.

ZIMA, a Soulmask egyik fejlesztője elmondta: “Sokan teszik fel a kérdést, hogy miben különbözik a korai hozzáférésű verzió a teljes verziótól. A korai hozzáférés során minden erőfeszítésünket a játék tökéletesítésére fordítjuk, hogy a minőségi és mennyiségi elvárásoknak egyaránt megfeleljünk. Ez a verzió gazdag és magával ragadó játékélményt kínál. A teljes kiadás felé haladva aktívan fogadjuk a felhasználói visszajelzéseket és különböző ingyenes frissítéseket tervezünk, új maszk bőrökkel és építési elemekkel együtt. A korai hozzáférésű verzió csak a kezdet, és reméljük, hogy a játékosok ugyanolyan szenvedéllyel fogadják majd, mint mi.”

Alapvető Játékmenet: A játékmenet központi eleme a maszk, amely a karakter helyett a hős szerepét tölti be. A játékosok három különböző maszk közül választhatnak, mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik. A maszkok különféle funkciókat látnak el a játékvilág irányításában, formálásában és létrehozásában. Tíz egyedi maszk közül három már a játék kezdetén elérhető.

Törzsi emberek és törzsi menedzsment: A Soulmask lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár 20 egyedi személyiségű törzsi embert toborozzanak, akik között megtalálhatók a vérszomjas harcosok, ügyes vadászok, zseniális kézművesek, vagy akár a részeg, lusta alkoholisták is. A játék AI-ja és parancsrendszere nagyfokú szabadságot biztosít a klántagok tevékenységeinek beállításában és menedzselésében, legyen szó gazdálkodásról, betakarításról, gyártósori termelésről, bázis őrjáratról, automatikus javításról vagy karbantartásról.

Fizikai alapú harcrendszer: A Soulmask változatos fizikai alapú harcrendszert kínál a harc szerelmeseinek. A játék nyolc fegyvertípust és 75 képességet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy saját harci stílusukat alakítsák ki. Például a dárda a Soulmaskban akár nyolc különleges képességgel is rendelkezhet, amelyeket távoli fegyverként használhatnak az ellenségek közel húzására, vagy közelharci fegyverként az ellenségek szívének átszúrására.

Indítási részletek és új funkciók:

  • A Soulmask korai hozzáférésű kiadása az open beta során nyújtott gazdag élményre építve számos új tartalmat és fejlesztést kínál:
  • Lenyűgöző 500 óra játékidő: A Soulmask világában rejlő kiterjedt játékidő véget nem érő felfedezést és kalandot ígér.
  • Tíz Jellegzetes Maszk: Minden maszk egyedi ereje újabb stratégiai és testreszabási rétegeket ad a túlélési taktikákhoz.
  • Hét Hatalmas Régió: Egy 64 négyzetkilométeres terület hét különböző biómtípussal várja a felfedezőket, az esőerdőtől a hóhegyekig.
  • Hat Félelmetes Főellenség: A játékosok szembeszállhatnak hat rettentő főellenséggel, köztük öt piramisfőnökkel és egy sci-fi ihletésű főnökkel.
  • Nyolc Különböző Fegyverosztály: A játékosok 75 egyedi harci képességet sajátíthatnak el, többek között dárdákkal, íjakkal és nagykardokkal.
  • Öt Különleges Megszelídíthető Mount: A játékosok megszelídíthetnek és lovagolhatnak ezeken a különleges lényeken.
  • Közel 400 Ősi Relikvia: A rejtett titkok és tárgyak felfedezése gazdagítja a kalandot.
  • Dinamikus Törzsi Emberek: A törzsi emberek közel 300 egyedi tehetséggel rendelkeznek, és kritikus szerepet játszanak a játék ökoszisztémájában.
  • 300 Építési Komponens: A játékosok személyre szabhatják otthonukat széles körű építési elemekkel.
  • Új Privát Szerver Mód: A játékosok személyre szabottabb élményt élvezhetnek több mint 100 testreszabási funkcióval, önálló és online módokban.
  • Fejlett Karaktermozgás és Hanghatások: A simább karaktermozgások és mélyebb hanghatások mélységet adnak a játékélménynek.

A Soulmask korai hozzáférésű kiadása ígéretes új fejezetet nyit a túlélőjátékok világában, ahol a játékosok egyedülálló kihívásokkal és felfedezésekkel találkozhatnak egy lenyűgözően kidolgozott virtuális világban. Az új funkciók és tartalmak gazdag palettája biztosítja, hogy minden játékos számára izgalmas és változatos élményt nyújtson.

Újabb Régebbi