Where Winds Meet - bejelentés

A Where Winds Meet, az ókori Kínában játszódó ambiciózus nyílt világú RPG, a PlayStation State of Play keretében mutatkozik be! Ez az epikus akció-kaland a PlayStation5 konzolra érkezik.

Az Everstone Studio büszkén vett részt a tegnapi PlayStation State of Play eseményen, ahol a Where Winds Meet című új akció-kaland, nyílt világú RPG játékuk konzolos premierjét mutatták be. A műsor során egy vadonatúj előzetest is bemutattak, és bejelentették, hogy ez az epikus keleti utazás hamarosan a PlayStation5 felhasználói számára is elérhető lesz. A Where Winds Meet egy olyan egyedülálló kalandot ígér, amelyet a Wuxia ihletett, egy olyan irodalmi és filmes műfaj, amely az ókori Kína harcművészeit ábrázolja, akik gyakran szuperemberi mutatványokat hajtanak végre. A játékosok egy vándorló kardforgató férfi vagy nő bőrébe bújva, az ókori Kínában egy zűrzavaros időszakban kalandozva fedezhetnek fel egy példátlan, színes nyílt világot, miközben egy hatalmas tájon keresztül vezető epikus kalandra indulnak, ahol lélegzetelállító látvány tárul fel előttük. Lehetőségük nyílik elsajátítani a lenyűgöző keleti harci technikákat, hogy javítsák harci képességeiket, vagy akár ezeket a technikákat használják fel rejtvények megoldására és küldetések teljesítésére a világ falvainak, városainak és vidékének területén.

A történet háttere a X. századi Kínában, az Öt dinasztia és Tíz Királyság zűrzavaros korszakában játszódik. A játékosok egy fiatal kardforgató férfi vagy nő szerepét ölthetik magukra, és útra kelhetnek, hogy felfedezzék saját identitásuk titkát. A PlayStation State of Play során bemutatott vadonatúj előzetesben a játékosok kiválaszthatják a főhősük nemét, és harci képességeiket használva legyőzhetik a Where Winds Meet kihívásait, ahogy nekik tetszik.

A vadonatúj előzetesben bemutattak néhány új, félelmetes főellenséget is, mint például Rongyuan-t, egy szigorú női tisztet és kiváló kézművest, valamint a Folyó Istent, egy bandavezért, aki halárusnak adja ki magát, akik igazán próbára teszik a harci képességeket. Továbbá láthattunk néhány további gyönyörű részletet is, amelyeket a játékban élvezhetünk, például jeleneteket egy bambuszerdőből. A magas minőségű, realisztikus, valós idejű időjárás- és fényhatások, valamint a részletek gazdagsága jellemzi a Where Winds Meet grafikáját és művészeti stílusát, és teljesen belemerítő élményt nyújtanak ezekben a helyszíneken. Sok minden vár felfedezésre a Where Winds Meet-ben.

A Where Winds Meet szívében az eredeti Wuxia harcrendszer áll, amely különféle fegyvereket és képességeket kínál, lehetővé téve a játékos karakterének, hogy elsajátítsa a kínai harcművészetek pontosságát. A játékosok közelharcban vehetnek részt lándzsával, karddal, kettős pengékkel, glaive-val, vagy használhatnak egy halálos íjat a távolsági támadásokhoz. A PlayStation State of Play során egy vadonatúj fegyvert is bemutattak, egy esernyő formájában, amelyet az orgyilkos támadás elleni védekezésre és támadó fegyverként is használhatnak az ellenség elleni visszavágásra.

Beralt Lyu, az Everstone Studio producere így nyilatkozott: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Where Winds Meet-et a PlayStation 5-re hozzuk. Alig várjuk, hogy a PlayStation rajongók belemerüljenek izgalmas keleti kalandunkba, bejárják az ókori világot egy fiatal kardmesterként, és elmélyedjenek a kínai harcművészetekben!” 

Ethan Wang, a NetEase, Inc. alelnöke, a játék kiadója ezt mondta: „A Where Winds Meet fantasztikus élménynek ígérkezik, gyönyörű grafikával, kifinomult és kihívást jelentő keleti harci képességekkel, és izgalmas történettel. Nagyon örülök, hogy a PlayStation közösség együtt élvezheti velünk ezt az egyedi kalandot!” 

A Where Winds Meet lehetőséget kínál a PlayStation játékosoknak, hogy felejthetetlen utazásra induljanak keletre egy ókori Kínában játszódó nyílt világú akció-kaland RPG-ben. Egy fiatal kardmesterként a játékosok felfedezik saját identitásuk rejtélyeit, izgalmas kalandokat élnek át egy változékony történelmi korszakban, amely tele van végtelen lehetőségekkel, és megalkotják saját keleti legendájukat.

Újabb Régebbi