Flint: Treasure of Oblivion - Játékmenet előzetes érkezett

A Microids és a Savage Level büszkén mutatta be a Flint: Treasure of Oblivion legújabb előzetesét, amely először tárja a játékosok elé a körökre osztott taktikai szerepjáték izgalmas játékmenetét. A kalózkodás fénykorát idéző cím 2024 negyedik negyedévében kerül piacra, PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon.

A Flint: Treasure of Oblivion egy olyan kalandra invitálja a játékosokat, ahol egy misztikus kincs nyomába eredhetnek. A változatos tájak felfedezése és a körökre osztott harcok során minden döntés és minden győzelem a dobókockák dobásain múlik, amelyek egyedi izgalmat és stratégiai mélységet kölcsönöznek a játéknak, a szerepjátékok és társasjátékok világából merítve ihletet.

A játék középpontjában tehát a körökre osztott harcrendszer áll, ahol a játékosoknak alaposan meg kell válogatniuk a legénység tagjait, akik egyedi képességeikkel döntően befolyásolják a csaták kimenetelét. A taktikai fázisok alatt a játékosok különféle képesség- és tárgykártyákat használhatnak fel a legénységük erősítésére, valamint a dobókockáikat is fejleszthetik, hogy növeljék az akciók sikerességét és csökkentsék a harc kiszámíthatatlanságát.

A legendás Captain Flint kapitány, hűséges másodparancsnoka, Billy Bones és a tapasztalt tengerészekből álló legénységükkel együtt a játékosok egy olyan kincs felkutatására indulnak, amely ígéretes szabadságot és gazdagságot kínál. A Flint: Treasure of Oblivion egyedülálló narratívája a hagyományos képregények elemeit felhasználva kínál egy történelmileg hiteles kalózélményt, fantasy elemekkel gazdagítva.

A Flint: Treasure of Oblivion főbb jellemzői között szerepel:

Körökre osztott taktikai harc: A megfelelő előkészület minden! Válogasd össze a legénységedet, akik egyedi képességeikkel alakítják a csaták menetét, szerezz új képességeket és fejleszd a dobókockáidat. A taktikai fázisokban használd ki a kártyáidat a képességek és attribútumok aktiválására, és a dobókocka dobásokkal befolyásold a küzdelmek kimenetelét.

Képregényes narratíva: Merülj el egy olyan történetben, amely a képregények hagyományos elemeit (hangutánzás, beszédbuborékok) meghaladva, dinamikus és eredeti képregény-sorozatokkal gazdagítja a játékélményt.

Felfedezés: Kalandozz a lenyűgöző Saint-Malo városától kezdve Közép-Amerika egzotikus tájaiig. Az Unreal Engine 5 által életre keltett változatos helyszínek (városok, táborok, dzsungel, barlangok…) felfedezése felejthetetlen élményt nyújt.

Történelmileg inspirált kalózvilág: A játék hűen ábrázolja a kalózkodás korát, történelmi elemeket (nyelv, jelmezek, fegyverek) integrálva a játékba, így még valósághűbbé téve az élményt.

A Flint: Treasure of Oblivion 2024 negyedik negyedévében jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra.

Újabb Régebbi