Dune: Awakening - Részletek, és zárt béta jelentkezés

A Dune: Awakening legújabb bemutatója felfedte, hogyan válik az MMO a játék új, nagyszabású prezentációjában Az alternatív történelmi háttértől a világ felépítéséig a Dune: Awakening második bemutatója mélyrehatóan vizsgálja a játék elemeit.

A Funcom által fejlesztett, Arrakis bolygón játszódó nyílt világú túlélő MMO, a Dune: Awakening, nemrég tárta a nagyközönség elé a második nagy fejlesztői bemutatóját. A harmincperces esemény során részletes interjúk és játékbeli felvételek kerültek bemutatásra, amelyek a karakteralkotástól kezdve az MMO-szerű szerverstruktúrán át, egészen a narratív következményekig terjednek egy olyan világban, ahol Paul Atreides sosem született meg, valamint bemutatásra kerül a játékosok spirituális útja is, ahogy a Fremenek nyomdokain haladnak.

A Dune: Awakening, amely a Steamen már több mint 1 millió kívánságlistás bejegyzést gyűjtött, Denis Villeneuve és a Legendary legutóbbi nagysikerű filmjeinek látványvilágára és hangzására épít, miközben Frank Herbert eredeti remekművének mélyreható hatását is magában hordozza. A játék egy hatalmas, nyílt és háború sújtotta Arrakisra helyezi a játékosokat, ahol a túlélésért és a fűszer feletti uralomért kell megküzdeniük száz másik játékossal.

A Summer Game Fest keretében bemutatott Story Cinematic – The Vision of Paul Atreides című videó egy alternatív idővonalat tárt fel, amelyben Jessica Atreides lányt szül Paul helyett, ezzel elindítva egy események sorozatát. Paul távollétében keletkező hatalmi űrt a játékosoknak kell betölteniük, miközben saját történetüket alakítják ki.

A “Kifejezés és testreszabás” a Dune: Awakening egyik kulcsfontosságú eleme. A bemutató során a játékban található részletes karakteralkotó eszközt is megismerhetjük, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden apró részletet maguk határozzanak meg, beleértve a szülőbolygót és a mentor specializációját is, mint például Mentat, Kardmester vagy Bene Gesserit, amelyek meghatározzák a kezdő képességeket.

Joel Bylos, a játék kreatív igazgatója, részletesen beszélt a szerverstruktúráról és az Overland térképről, amelyek összekötik a különféle hatalmas homokozó térképeket, lehetővé téve ezzel egy nagyobb játékosbázis befogadását, és amelyek a Dune: Awakening-et megkülönböztetik a többi túlélő játéktól.

“A világ varrat nélküli és összekapcsolt érzetének megteremtése mindig is célunk volt a Dune: Awakening-nél,” mondta Joel Bylos. “Ezt a szerkezetet azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a játékot bővíthetővé tegyük, ami egyetlen térképpel nehézkes lenne. Az Overland térkép lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan bővítsük a világot és új területeket nyújtsunk a játékosoknak felfedezésre. Ki tudja, hogy fog kinézni 5 év múlva?”

A Dune: Awakening nemrégiben lépett be a zárt bétába, amely hozzáférést biztosít a játék teljes terjedelméhez, a Hagga-medence kezdőterületétől a Mély Sivatag végjátékig. Jelentkezz a részvételre a hivatalos weboldalon, és tedd a játékot még ma a kívánságlistára a Steamen.

Újabb Régebbi