Call of Duty Black Ops 6 - látványos előzetessel jelentették be a világhíres Call of Duty sorozat következő részét

A “Call of Duty: Black Ops 6” legújabb előzetese nyitotta meg a 2024-es Xbox bemutató eseményt, amely az idei év egyik legjobban várt videojáték-bejelentését hozta el.

Az Xbox bemutatójának első pillanataiban a “Call of Duty: Black Ops 6” előzetese került bemutatásra. Az Xbox vezérigazgatója, Phil Spencer személyesen jelentette be, hogy a “Call of Duty” sorozat legújabb része minden platformon egyszerre lesz elérhető a megjelenés napján, ami egy évtizedes hagyományt tör meg. A bemutatót követően a “Call of Duty Direct” ad további betekintést a játék részleteibe.

Az előzetes elsőként mutatta be a közelgő kampányt, ahol a “Black Ops” sorozat ikonikus karakterei, Russell Adler és Frank Woods térnek vissza. Az előzetes alapján a “Black Ops 6” a '90-es évek Öbölháborújának időszakában fog játszódni, amit korábbi spekulációk is sugalltak.

Phil Spencer bejelentette, hogy a “Call of Duty: Black Ops 6” az első cím lesz, amely az Xbox Game Pass kínálatában is helyet kap, ami új fejezetet nyit a sorozat történetében.

Nagy újítás lesz a COD-sorozat történetében az Omnimozgás, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármilyen irányba sprinteljenek, csússzanak és vetődjenek, így a mozgás még folyékonyabb és dinamikusabb lesz.

A fejlesztők állítása szerint a Black Ops 6 visszahozza a klasszikus Prestige rendszert, amely nagyobb és még jutalmazóbb lesz, mint valaha.

A “Call of Duty” továbbra is multiplatformos marad, köszönhetően a globális piaci szabályozásoknak, amelyek megakadályozták, hogy a Microsoft kizárólagossá tegye a franchise-t. A korábbi marketingmegállapodások miatt a PlayStation felhasználók extra előnyöket élvezhettek, mint például a bétákhoz való korai hozzáférés vagy konzol-exkluzív csomagok. A “Black Ops 6” azonban új irányt vesz, minden platformon egyenlő hozzáférést biztosítva a játékosoknak a megjelenés napján.

A béta időpontja augusztus végén várható, de előbb ezt az eseményt egy "Multiplayer előzetes" trailer fogja megelőzni, ami szintén augusztusban várható.

Spencer bejelentette a várva várt lövöldözős játék megjelenési dátumát is: a “Call of Duty: Black Ops 6” 2024. október 25-én kerül piacra, világszerte.

Újabb Régebbi