Végre mozgás közben láthatjuk a Dragon Age: The Veilguard játékot

A BioWare stúdió által fejlesztett, régóta várt “Dragon Age: The Veilguard” című szerepjáték előzetesében a Thedas világának új társait ismerhetjük meg. A játékot, melyet korábban Dreadwolf néven ismertünk, már 2018-ban bejelentették, de azóta csak egy rövid előzetes érkezett, egészen a mostani Xbox Games Showcase-ig, ahol teljes pompájában mutatták be.

Az Electronic Arts bemutatóján debütált az új történeti előzetes, amelyben betekintést nyerhetünk a játék során megismerhető társak sokszínű világába, akik természetesen más-más karakterosztályt képviselnek. Az előzetesben megjelenik Harding, a felderítő; Neve, a nyomozó; Emmrich, a nekromanta; Taash, a sárkányvadász; Davrin, a védő; Bellara, a Fátyol-ugró; és Lucanis, a mágusgyilkos. Az előzetes egy lenyűgöző jelenettel zárul, ahol egy hatalmas sárkány csatlakozik a harchoz, dominálva a csatatér felett.

Az Xbox Wire cikkében, amely az előzetes mellé érkezett, további részletek derülnek ki. A játékosok saját karaktert alkothatnak, aki a különböző frakciókból toborzott társakat vezeti majd. Minden társ rendelkezik egyedi képességfákkal és specializált felszereléssel. Fontos információként szolgál, hogy a “Dragon Age: The Veilguard” 2024 őszén jelenik meg Xbox Series X|S konzolokra és PC-re. Egy hivatalos játékmenet-bemutatót is ígérnek június 11-ére.

A “Dragon Age: The Veilguard” a 2014-es “Dragon Age: Inquisition” óta az első új rész a sorozatban, amely akkoriban számos év játéka díjat nyert. A BioWare azóta több új projektet is indított, mint például a “Mass Effect: Andromeda”, amely vegyes fogadtatásra talált, illetve az “Anthem”, amely kritikai és eladási szempontból nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Újabb Régebbi