Bejelentették a Diablo 4 új kampánykiegészítőjét, a "Vessel of Hatred"-et

A “Diablo 4” legújabb kiegészítője, a “Vessel of Hatred”, október 8-án debütál, és egy lenyűgöző új előzetessel keltette fel a játékosok érdeklődését az Xbox Games Showcase keretében.

Az előzetes Neyrelle karakterére fókuszál, aki az alapjáték eseményei után egy új területre kalandozik, ahol a kiegészítő története bontakozik ki. A “Diablo 4” fináléjában Neyrelle elrejtette a Mephistót tartalmazó követ, és most egy új földön keresi a módot a gonosz lény végleges bezárására. A látványos előzetesből kiderül, hogy Mephisto minden erejével küzd Neyrelle ellen, hogy átvehesse felette az uralmat, ami további gonoszságok szabadulásához vezethet.

Bár az előzetes nem árult el további részleteket a kiegészítőről, korábban bejelentették, hogy az új tartalom egy eddig ismeretlen régióban fog játszódni, új történeti szállal, egy vadonatúj karakterosztállyal és továbbfejlesztett végjáték-tartalommal. Az új osztály, a “Szellemi Születésű”, a varázslat és a közelharc elemeit ötvözi majd. Az újdonságok között szerepel egy kooperatív PvE kihívás is, ahol zsoldosokat fogadhatsz fel segítségül, hasonlóan a “Diablo 2” rendszeréhez.

További előzetesekből kiderült, hogy július 18-án kerül sor az új karakterosztály játékmenet-bemutatójára. Bejelentették továbbá, hogy a “Diablo 4”-ben már elérhetőek a petek, vagyis a háziállatok, egy kedves kiskutya ingyen azonnal a játékosoké lehet, ha bejelentkeznek a játékba. A “Vessel of Hatred” előrendelési csomagjai közül egy többféle háziállat-választékot kínál, amelyek azonnali hozzáférést biztosítanak.

Újabb Régebbi