PC-re is megjelenhet a God of War: Ragnarok

A PlayStation birodalom újabb gyöngyszeme készül átlépni a platformok közötti határokat: a God of War Ragnarok hamarosan PC-n is tombolhat.

A játékipar megbízható titkainak őrzője, billbil-kun szerint a viking eposz legújabb fejezete a közeljövőben hódíthatja meg a számítógépes világot. A pletykák szerint a Sony e hónapban tartandó PlayStation Showcase-én leplezhetik le a hírt, bár a Ragnarok szereplése a bemutatón még homály fedi.

A pontos megjelenési dátum még a jövő ködébe vész, de ha a Horizon Forbidden West sorsát követi, akkor két évvel a konzolos debütálás után érkezhet a PC-s változat, tehát 2024 végére várható a premier.

A Santa Monica Studios friss álláshirdetése szerint újabb kalandok várnak Kratosra, hiszen egy harmadik God of War játék is szárnyalóban lehet. A sorozat eddigi sikerei alapján ez nem is kérdés, csak idő kérdése.

Az Amazon Prime Video-n pedig már készül a God of War élőszereplős adaptációja, hogy a képernyőkön is életre keljen a mitológiai harcos története.

A God of War Ragnarok 2022 novemberében robbant be a konzolok világába, és már az első héten 5,1 millió példányban talált gazdára, ezzel rekordot döntve a PlayStation történetében. A játék a The Game Awards-on 11 jelölést kapott, és hat kategóriában diadalmaskodott, köztük a Legjobb Narratíva és a Legjobb Akció/Kaland díját is bezsebelve.

A sorozat első részének újrafeldolgozása, a God of War 2018-ban jelent meg, és azóta is az egyik legjobb játékként tartják számon, több mint 23 millió eladott példánnyal és az Év Játéka címmel a 2018-as The Game Awards-on.

Újabb Régebbi