Jövő héten érkezik a Fallout 4 grafikai frissítése

A posztapokaliptikus világ újraéled: a Fallout 4 minden platformon megkapja a grafikai tuningot már a következő héten. A Bethesda nem bőszült meg a részletekkel, de a Fallout 4 rajongói már most izgatottan várják a frissítést, amely május 13-án érkezik, és új grafikai csilli-villi effekteket ígér a játékhoz, valamint általános javításokat és teljesítményoptimalizálást.

A játék újra a reflektorfényben lubickol, köszönhetően az Amazon Prime Video sorozatának, amely felrázta a Fallout 4-t a PlayStation toplisták élére Európában és Észak-Amerikában. A sorozat második évada már zöld jelzést kapott, és Kalifornia állam is beállt a támogatók sorába egy bőkezű adókedvezménnyel.

A Fallout története a túlélőkről szól egy olyan világban, ahol már alig maradt valami érték. Két évszázaddal a katasztrófa után a luxusbunkerek lakóinak vissza kell térniük az elhagyott, sugárzó földre, ahol egy vadonatúj, különös és veszélyes világ vár rájuk.

A Fallout 4 2015 novemberében robbant be a játékvilágba, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, több Év Játéka díjjal a háta mögött. A játékot először PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re adták ki, majd később az új generációs konzolokra is át portolták. A közelgő frissítés ígérete már most felpezsdítette a közösséget, és mindenki kíváncsian várja, hogy milyen újításokkal rukkol elő a Bethesda.

Újabb Régebbi