Arena Breakout: Infinite - Játszható a zárt béta, twitchen már most több, mint 50 ezer ember érdeklődik a gameplay iránt

A frissen kiadott játékmenet videóban a MoreFun Studios egy újabb szintre emeli a “szórakoztató” fogalmat, bemutatva a játékosoknak, hogy milyen érzés, amikor a virtuális világban a tét a valóságos életük. A Sötét Zóna nem csak egy hely a térképen, hanem egy próbatétel, ahol minden sarokban halál leselkedik, és ahol a legnagyobb kincs nem az arany, hanem a holnap.

A zárt bétában a Völgy térkép (és a választható Farm térkép) csak egy ízelítő abból, amit a játék kínál: osztagos (squad) játékmenet, realisztikus lövöldözések, és olyan fényhatások, amelyek mellett még talán a nap is elbújik szégyenében. A MoreFun Studios ígéri, hogy a teljes Steam-en történő megjelenés még több izgalmat tartogat, de a részleteket csak később árulják el, mert miért is adnák ingyen a show-t?

Yiming Sun, a franchise producere, azt mondja, hogy az Arena Breakout: Infinite nem csak egy játék, hanem egy ígéret a folyamatos fejlődésre és a közösség hangjának meghallgatására. De tudjuk jól, hogy a valódi kérdés az, vajon a játékosok visszajelzéseit valóban figyelembe veszik-e, vagy csak egy újabb marketing fogásról van szó.

Az Arena Breakout: Infinite-ben nem csak egy katonai műveleti szakember bőrébe bújhatunk, hanem a legveszélyesebb szerencsevadászéba is, aki a háború sújtotta vidékeken keresztül tör előre, ahol a nagy tét a nagy jutalommal egyenlő. De ne feledd, Kamonában a győzelem nem kapható, itt a képesség, a tudatosság és a tapasztalat az, ami számít – nem a pénztárca mélysége.

Tehát, húzd meg azt a kib@szott a ravaszt, keress fedezéket, és indulj el a dicsőség felé. A játék ígéri a lélegzetelállító vizuális és élethű hanghatásokat, de vajon ezek elegendőek lesznek-e ahhoz, hogy átvészelje a csatákat, ahol a tét magas, a jutalom pedig még magasabb? Csak egy módja van kideríteni: lépjen be, szerezzen meg mindent, amit csak tud, és meneküljön meg… de készülj fel arra, hogy a túlélésért keményen meg kell küzdeni.

Az Arena Breakout: Infinite a 2024-es év végén fog debütálni a Steam-en és a játék hivatalos weboldalán, és teljesen ingyenes lesz – mindenféle kikötés nélkül. De ne feled, a legjobb dolgok az életben nem mindig ingyenesek, különösen nem a Kamona világában.

Újabb Régebbi