Nagy az érdeklődés a nemrég Steamen megjelent MultiVersus iránt

A MultiVersus verekedős játék újraindítása óriási érdeklődést váltott ki a Steam felhasználói körében, több mint 110 ezer egyidejű játékossal a platformon. Ez a szám jelentős, bár nem éri el a játék 2022-es nyílt bétájának 153 044-es csúcsát jelenleg, mégis figyelemre méltó visszatérésnek számít.

A MultiVersus fejlesztése során a Player First Games döntése, hogy offline állapotba helyezze a játékot a hivatalos megjelenés előkészítése érdekében, meglepetést okozott a közösségben. Azonban ez a lépés végül előnyösnek bizonyult, hiszen az új verzió érdekesebb harcrendszerrel, jobb kamerakezeléssel és izgalmas új PvE küldetésekkel térhetett vissza.

A játék jelentős fejlődésen ment át, bár a free-to-play monetizációs rendszerek bősége zavarba ejtők. A játékosok közötti vélemények is megoszlanak: míg néhányan dicsérik a harcrendszer változásait, mások “esetlennek és lassúnak” ítélik meg az új dinamikát. 

A Steamen a legfrissebb értékelések többsége pozitív, de a végső ítélet kialakulásához még időre van szükség, különösen, mivel néhány értékelés csupán karakterlista-bővítési kéréseket tartalmaz. A MultiVersus fogadtatása tehát még alakulóban van, és a játékosok visszajelzései alapján tovább finomítható lesz a játékélmény.

Újabb Régebbi