Starfield - Hamarosan megjelenhet a Shattered Space DLC

A Starfield az elmúlt évek egyik legjobban várt játéka volt. A Bethesda rajongói alig várták, hogy belevessék magukat a legújabb RPG-be. Most, hogy a játék már több hónapja megjelent, az aktív játékosok talán új részleteket kaphatnak arról, mi vár rájuk. Egyelőre nincs hivatalos információ, de a rajongók találtak egy új bizonyítékot, ami arra utalhat, hogy készülőben van a Shattered Space című kiegészítés.

Az Insider Gaming-nek köszönhetően ma megtudtuk, hogy a SteamDB frissült a Starfieldnál. Ez nem sokat árul el, de "metadatát" adtak hozzá, ami megmutatja, hogy frissült a DLC szekció. Szerencsére már tudtuk, hogy DLC-k voltak tervezve a játékhoz, az első a Shattered Space. Csak nem tudjuk, hogy ez a DLC mit kínál majd, amikor megjelenik.

Azonban az a tény, hogy volt némi mozgás a SteamDB-ben, arra utalhat, hogy készülődnek a DLC kiadására. Ez azt is jelentheti, hogy közeledünk a hivatalos bejelentéshez, ami online youtuben jelenik meg a DLC-ről. Ez biztosan segíthetne visszahozni több eltévedt rajongót a játékba, ha már abbahagyták. Eközben ez a DLC esetleg meggyőzhetne néhány játékost, hogy végre kipróbálják a Starfield-et, ha még nem tették meg.

A Starfield egy hatalmas open-world homokozó, amelyre arra vár, hogy több tartalom kerüljön bele, és alig várjuk, hogy lássuk, mit valósítanak meg hivatalosan a Bethesda emberei. Szerencsére már vannak tervek egy hivatalos mod támogatási rendszerre. Ez lehetővé tenné a játékosoknak, hogy mások alkotásait adják hozzá a játékhoz. Biztos vagyok benne, hogy ez új rendszereket adhatna a játékhoz, hogy kihívóbbá vagy felfedezőbbé tegye, például új küldetések, tárgyak és helyszínek hozzáadásával. Eddig ez a mod rendszer még nem jött ki, de reméljük, hogy megjelenik, mielőtt az év véget érne...

Összes oldalmegjelenítés