Level Zero: Extraction - Technikai Zárt Béta tesztelés 3 napon át


A Level Zero: Extraction egy többjátékos sci-fi extraction-shooter, horror játék, amely az Unreal Engine 5-öt használja, és egyedülálló játékélményt nyújt az aszimmetrikus PvPvPvE és az FPS harcok terén. A játékban veszélyes fosztogató expedíciókra indulhatsz egyedül vagy csapatban, vagy egy fény által csak megölhető idegen szörny szerepét vállalva biztosíthatod, hogy egyetlen halandó se meneküljön meg életben. A játékmenet magában foglalja a magas tétű összecsapásokat és a realisztikus lövöldözési és közelharc mechanikákat, valamint az egészség-, animáció- és mozgásrendszereket. 

A játékosok három csapatban, akár három zsoldossal küzdhetnek a zsákmányért, vagy vállalhatják az idegen szörnyek szerepét, és vadászhatnak az emberi prédára. A Level Zero: Extraction technikai zárt bétája 2024. március 15-én kezdődik, és a jelentkezés a játék Steam oldalán érhető el.

Közösségi Bevonás: További kulcsokat kapsz, amelyekkel meghívhatod a barátaidat vagy megoszthatod a közösségeddel, erősítve ezzel a játékosok közötti összetartást és izgalmat.

A részvétel iránt érdeklődőket arra bátorítjuk, hogy jelentkezzenek a Steam oldalon, és készüljenek fel egy emlékezetes játékélményre! 



Újabb Régebbi