Epic Games - Csapj le rá! - Deus Ex: Mankind Divided és The Bridge

Az Epic Games saját launcherén belül minden héten megajándékoznak bennünket egy ingyenes játékkal, ünnepek illetve promóciók idején akár többel is, vagy sűrűbben. Ezen játékok olykor ismertebb címek is lehetnek, gyakorta azonban indie játékokat zsebelhetünk be, melyek annyira kreatívak és lebilincselőek, hogy mindenképp érdemes lecsapni rájuk. Mondják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, mi viszont állítjuk, hogy az ingyenesen beszerezhető címek megérik a kipróbálást. Éppen ezért szeretnénk nektek gyors talpalóban bemutatni az éppen aktuális ingyenes ajándékokat, melyeket az Epic Store-ban megtaláltok, és a gyűjteményetekhez adhattok egyetlen kattintással.

Március 15-től két játék is, a Deus Ex: Mankind Divided és a The Bridge is a tietek lehet.

Deus Ex: Mankind Divided

A Deus Ex cím ismerős lehet bárkinek, aki valamennyire megismerkedett a játékok világával, mert egy olyan sorozatról van szó, aminek eddig szinte minden részét egekbe magasztalták vagy a kritikusok, vagy a rajongók. A Mankind Divided a legutóbbi felvonása a szériának, Adam Jensen második harca a sötét cyberpunk világban a korrup vállalatok, terroristák és haszonleső anarhisták ellen. A szinte mozi élményt biztosító epikus történet, az ügyesen megírt szövegkönyv, temérdek döntési lehetőség, és a sokrétű játékmenet már a játék megjelenésekor garantálta a sikert, de még ennyi év távlatában is imádjuk az intenzív tűzharcokat, vagy lopakodással vegyes hacker intrúziókat. Látványos, hangulatos, immerzív, és változatos. Ha még nem próbáltatok, akkor szigorúan kötelező lecsapnotok rá. 

The Bridge

A másik bezsebelhető játék nem annyira impozáns a nagyobb közönség számára, viszont már csak ingyenessége révén is érdemes egy pillantást vetni rá. Ugyanis a The Bridge egy kézzel rajzolt, ezáltal kreatívan látványos játék, ami a szürrealitást és optikai csalódásokat vegyíti puzzle elemekkel. Nem csak a fizikát, de a perspektívát is számításba kell vennünk a megoldások feltárásához, ami egyszerre kézenfekvő, és mégis komplex kihívást jelent, összesen 48 feladványon keresztül. Komoly agytorna, szinte filozofikus művészi darab, a zsáner kedvelőinek melegen ajánlott letölteni.

Ne feledjétek, a játékokat csak Március 21-ig adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez. 

Csapjatok le rá!

Újabb Régebbi