Cyberpunk 2077 + Deus Ex + LA Noire = Nobody Wants to Die

A “Cyberpunk 2077” szellemi örökségét egy lenyűgöző új detektívjáték, a “Nobody Wants to Die” viszi tovább. Ez az új sci-fi detektívjáték a “Cyberpunk 2077”, a “Deus Ex” és az “LA Noire” elemeit elegyíti egy izgalmas kalandban, amely még az idén megjelenik.

A “Cyberpunk 2077” szellemi utódjaként bemutatkozó játékban egy piros ruhás hölgy is szerepet kap a “Nobody Wants to Die” cselekményében.

A sci-fi játékok világában nehéz kitűnni, hiszen a videojátékok gyakran ábrázolják a jövőt, és úgy tűnhet, hogy a közönség már minden lehetséges változatot látott. A “Nobody Wants to Die” mégis azonnal felkelti az érdeklődést egyedi stílusával és az etikai dilemmákat felvető témájával, amelyek a “Cyberpunk 2077”, a “Deus Ex”, az “LA Noire” és a “Dishonored” játékokból merítenek inspirációt.

A “Nobody Wants to Die” egy friss cyberpunk játék a lengyel Critical Hit Games stúdiótól, amelynek első előzetese bemutatja ezt az új sci-fi világot, bár még nem ad részletes betekintést a játékmenetbe.

A játék 2329-ben játszódik New York Cityben, ahol a játékosok James Karra nyomozó bőrébe bújva vizsgálják egy sorozatgyilkossági ügyet. Ebben a jövőben azok, akik megengedhetik maguknak, örök életet élvezhetnek a fejlett technológia segítségével. Karra fejlett eszközökkel és az idő manipulálásának képességével rekonstruálja a gyilkossági helyszíneket, hogy megtalálja a felelősöket.

A “Nobody Wants to Die” erkölcsi kérdéseket feszeget, amelyek egy olyan jövőben merülnek fel, ahol az emberi élet már nem korlátozódik a fizikai testre. Az előzetes noir filmekre emlékeztető stílusjegyeket használ, és a játék a tervek szerint még az idén elérhető lesz a Steam platformon.

Újabb Régebbi