Szépen csendesen, halkléptekkel megjelent a Hellbreach: Vegas

Gyakorlatilag egy új Left 4 Dead-szerű játékot kaptunk, amelyet már most játszhatunk. A Hellbreach: Vegas a Left 4 Dead/Killing Floor hullámalapú lövöldözését ötvözi egy csipetnyi Borderlands és Call of Duty Zombi mód elemekkel

Hosszú idő telt el a Left 4 Dead 2 2009-es megjelenése óta, és az elmúlt években alig kaptunk mást, mint a Call of Duty Zombi módjának egyre bonyolultabb vagy értelmetlenebb változatait és a 2021-es Back 4 Bloodot, ami hellyel-közel hozta az elvárt szintetn. Szerencsére az Infinity Ape Studios nevű egyfős fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy betölti ezt az űrt egy új játékkal, amely a Left 4 Dead hagyományait követi. A játék neve Hellbreach: Vegas, és éppen most indult el korai hozzáférésben a Steamen.

A Hellbreach: Vegas egy kooperatív játék, amely - az általa inspirált játékokhoz hasonlóan - egyedülálló játékosokat vagy akár négyfős csapatokat állít szembe az apokaliptikus Las Vegas kaszinóit, boltjait és utcáit elárasztó gonosz démonok hullámaival. Minden egyre halálosabb démonlövöldözős kör után a túlélők pénzt keresnek, amit új fegyverek (mind a realisztikus, mind a Borderlands stílusú elemi erőkkel feltöltött) és közelharcos fegyverek fejlesztésére és feloldására használhatnak fel. A Hellbreach továbbá kihasználja a las vegasi stílusú helyszínét azzal, hogy játékon belüli nyerőgépeket kínál, amelyek kozmetikai cikkeket, fegyvereket és erősítőket adnak kárpótlásul.

A játék három móddal és elegendő térképekkel jelent meg korai hozzáférésben. Természetesen frissítések várhatók, ahogy az Infinity Ape Studios visszajelzéseket gyűjt a játék végleges kiadása előtt.

A Hellbreach: Vegas a korai hozzáférés megjelenését 10% kedvezménnyel ünnepli március 22-ig, ami $8.99 / £8.09 árat jelent.

Újabb Régebbi