A héten nem jön frissítés a Kill the Justice-hoz

A Rocksteady érdemére legyen mondva, hogy heti rendszerességgel ad ki javításokat, hogy megpróbáljon mindent megoldani. Azonban, ahogy azt múlt héten megjegyeztük, nemcsak ezen a téren nem voltak sikeresek, hanem őszintén szólva több problémát okoztak, mint amennyit javítottak. 

A Rocksteady frissítést tett közzé a hivatalos Kill the Justice League-t weboldalán, ahol részletezte, hogy mi fog történni a játékban, és nem lesz frissítés.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan alig várjátok a következő javításunkat, a hibajavításokat és a játékmenet javításait, különösen a Mutator változásokat. Izgatottan várjuk, hogy ezeket a változásokat beépítsük a játékba, és keményen dolgozunk azon, hogy elkészítsük őket. Jelenleg a fő célunk az, hogy a játékot teljesen felkészítsük arra, hogy ebben a hónapban megkapja az ingyenes 1. évad frissítésünket, amely tartalmazza az új játszható karaktert, Joker-t, valamint új felszereléseket, környezet-részeket és még sok mást. Ennek eredményeként nem fogunk kiadni egy javítást sem a héten, mivel magunkat a javítások tesztelésének és a megvalósításra való felkészítésének szenteljük.”

Egyik oldalról nézve, talán jobb lenne, ha időt szánnának ezekre a javításokra, mivel ez lehetővé tenné a fejlesztőknek, hogy finomítsák őket, és biztosítsák, hogy ne okozzanak újabb problémákat. De ez azt is jelenti, hogy a játékot sújtó problémák továbbra is megoldatlanok maradnak egy ideig. A Rocksteady azt mondta, hogy “vizsgálják” ezeket a problémákat, hogy megpróbálják kijavítani őket, de ki tudja, mikor fognak hozzá ténylegesen, főleg, hogy alig játszanak már a játékkal?!

A live-service és Season Pass tartalma miatt volt az egyik fő erőssége a videojátéknak, mivel a Multiverzum körül forog, és olyan karaktereket hoz vissza, mint Joker.

Összes oldalmegjelenítés