Végre megjelent a Nightingale

Az Inflexion Games ma hivatalosan elindította a Nightingale című PVE túlélő-craftolós játékot az Early Access keretein belül, ami azt jelenti, hogy a videojáték elérhető PC-n a Steam és az Epic Games Store platformokon, méghozzá 29,99 dolláros árkategóriában. Nézzétek meg az alábbi bemutató előzetest, hogy betekintést nyerhessetek a rejtélyekbe és kalandokba, amelyek a misztikus Fae Realms világában található.

A Nightingale egy PVE túlélő-crafting játék, amely arra készteti a játékosokat, hogy felfedezzék és kutassák fel, valamint túléljék a titokzatos Faewilds világát. A játék egy viktoriánus gázlámpás fantáziavilágban játszódik, és egyedül vagy akár 5 baráttal is játszható. A játékosok bejárhassák a Realms területeit, és új célpontokhoz nyithatnak portálokat, miközben a "Realm Cards" segítségével építenek és testre szabnak birtokokat, valamint harcolnak a túlélésért.

A Nightingale jelenleg elérhető a Steam és az Epic Games Store platformokon. Emellett a GeForce Now platformon is játszható, így a játékosok felhőből streamelhetik a Nightingale-t lenyűgöző felbontásban, anélkül, hogy aggódniuk kellene a letöltési idők vagy a pc rendszerkövetelmények miatt.

Újabb Régebbi