Kingmakers - bejelentés videóval

A tinyBuild kiadó és a Redemption Road Games fejlesztő ma bejelentette a Kingmakers című epikus középkori akciójátékot, melyben az akció mellett a stratégia elemek is találkoznak a vérpezsdítő játékmenetben. A játékosok egy elit műveleti egység tagjaként visszautazhatnak az időben, hogy a háborús sújtotta középkori Angliában modern fegyverek széles arzenáljával változtassák meg a történelem menetét és megakadályozzák a jövő apokalipszisét.

A Kingmakers visszarepít minket az ősi középkori háború korszakába. Ebben az epikus akció-stratégia játékban egyszerre több, ezer katona vesz részt a csatákban. Kiépíthetjük a  saját királyságunkat, miközben masszív sereggel az élen az ellenség ellen vonulhatunk fel, valós idejű szimulált csatákbam – egyedül, vagy akár négyfős kooperatív módban.

Változtasd meg a történelmet és mentsd meg a jövőt: Te vagy az utolsó remény egy haldokló világban. Utazz vissza 500 évvel a középkori Angliába, hogy megváltoztasd egy brutális háború menetét, és ha szerencséd van, elháríthatsz egy apokalipszist is. - Áll a hivatalos sajtóközleményben.
Újabb Régebbi