Újabb videojátékos siker - Deep Rock Galactic: Survivor túl a fél miliós példányszámos eladáson

Ki gondolta volna, hogy ez az év ilyen sikeres lesz videojátékok-eladás terén. Túl vagyunk egy nagyon sikeres Palworldön, egy igen csak népszerű Enshrouded megjelenés után. A sikert tovább követte a Nightingale early access általi megjelenés is, ami szintén hatalmas sikernek örvendezhet. És most a Deep Rock Galactic spin-off része is meglehetősen sikeresnek tűnik, hiszen nagyon sok példányt tudtak eladni a digitális piactéren belőle.

A Ghost Ship Publishing és a Funday Games nemrég hozták nyilvánosságra, hogy az auto-shooter műfaját erősítő Deep Rock Galactic: Survivor játékuk 500 000 példányt értékesítettek belőle, mindössze egy hét alatt az Early Access kiadás után! 

A Deep Rock Galactic: Survivor egy egyjátékos, top-down (felülről lefelé néző) lövöldözős játék, amely az ikonikus törpéket és bogarakat vonultatja fel a szintén népszerű Deep Rock Galactic videojáték világából. A játék a túlélő-játékok műfaját tovább fejleszti a bányászat formájában megvalósuló területrombolással, lehetővé téve a stratégiai útvonaltervezést. A Survivorban 4 játékososztály, 40 fegyver és tucatnyi túlhajtás és műtárgy található, továbbiak pedig úton vannak.

Az IP bemutatkozása ebben a műfajban jelenleg a Steamen "Nagyon Pozitív" értékeléssel rendelkezik, több, mint 84% pozitív felhasználói véleménnyel.  De ez nem minden, a Deep Rock Galactic: Survivor az elmúlt héten felkerült a Steam Top Sellers listájának élére is.

A Funday Games szintén nyilvánosságra hozta az Early Access "roadmapját", amelyben részletesen bemutatják azokat a tartalmakat, amelyek a játékba fognak kerülni, ahogy az a teljes 1.0 verzió felé halad. Új biómok, mutátorok, főnökök és ocerclocksok is várhatók. Az Early Access fázis jelenleg 6-12 hónapra van tervezve, amíg a Funday Games a játékosközösséggel együtt dolgozik a játék befejezésén.

Újabb Régebbi