Skull and Bones: Így légy gyorsan kalózkirály - Ma startol a SEASON 1

A Skull and Bones már megjelent PS5-re, Xbox Series X|S-re, Amazon Lunára és PC-re a Ubisoft Connecten és az Epic Games Store-on keresztül. A Skull and Bones-t játékosként kalóz kitaszítottként, azaz egy "senkiként" kezded, de hamar "Infamy-t", azaz hírhedtséget szerezhetsz a játék világában, ami segít majd a rangod növelésében, miközben új hajókat, fegyvereket, tartozékokat, ruhákat, háziállatokat és még sok mást is kaphatsz. Ha elég Infamy-t szerzel, gyorsan az egyik legveszélyesebb kalózkirály lehetsz, és megtapasztalhatod a Skull and Bones tartalmas végjátékát. Bár szinte minden, amit a Skull and Bonesban csinálsz, hozhat neked némi Infamy-t, de itt van az öt kedvenc módszerünk a gyors rangemeléshez, és hogy te légy a kalózvilág leggazdagabb hajóskapitánya.

Kövesd az Arany Ösvényt (a kezdetek kezdetén)

Senkiként szinte semmid sincs a szánalmas kis életeden kívül, amíg meg nem érkezel Sainte-Anne kalóz-szigetére. Bár csábíthat, hogy beszélgess kereskedőkkel és minél több helyszínt fedezhess fel. Mi azt ajánljuk, hogy egyenesen John Scurlock kalózirodájába menj. Sainte-Anne-ban semmi sem történik Scurlock beleegyezése nélkül, és mivel ő egyben Sainte-Anne kalózkirálya, jóban kell lenned vele, hogy bármi előrelépést is elérhess. Beszélj vele azonnal, ha a fő kampányt szeretnéd folytatni, mivel ő fog elindítani téged az első tengerjáró hajód, a Bedar elkészítéséhez is.

Ha megvan az első hajód, mindenképpen szereld fel ágyú típusokkal, és teljesítsd az "Első Vér" szerződést. Innentől kezdve a Skull and Bones világa picit megnyílik.

Értékes rakomány

Rendszeresen értesítést kaphatsz a Skull and Bonesban zajló különböző világeseményekről. Az egyik ilyen világesemény felhívja a figyelmedet egy értékes rakományt szállító kereskedelmi konvojra, amely egy közeli kereskedelmi útvonalon halad. Ha sikerül elfognod őket, mielőtt elérnék a céljukat, és sikeresen elsüllyeszted a hajóikat, áruval és hírnévvel jutalmaznak, de ezt könnyebb mondani, mint megtenni. 

Ezek a kereskedelmi konvojok erős hajók, saját fegyveres kísérettel. Ahhoz, hogy a megadott időn belül elintézd őket, össze kell fognod, akár barátokkal, akár idegenekkel, akikkel a tengeren találkozol. Egyedül nem tudod megcsinálni, főleg a kampány legelején.

Vadászat a legendás kincsekre

A Skull and Bones újabb világeseménye egy legendás kincses térkép helyét jelöli ki a közelben tartózkodó játékosok számára. Ezek a térképek rendkívül értékes ládákhoz vezetnek, amelyek rengeteg zsákmányt, ezüstöt és egy jókora darab Infamy-t, azaz Hírhedtséget hoznak neked. De ezek a jutalmak nem járnak kockázat nélkül! Ha legendás kincses térkép van a rakományodban, akkor PvP harcokba indulhatsz. A térképen meg leszel jelölve, hogy a szervered összes játékosa láthassa. De ha igazi kalóznak képzeled magad, úgy gondoljuk, hogy a kockázat megéri a jutalmat.

Figyelj a pletykákra

Ne hagyd figyelmen kívül a pletykákat, amelyeket a kalózbarlangoknál, illetve kalózszigeteknél kikötve hallasz; lehet, hogy éppen ezek adnak tippet egy kalózcsapat rejtélyes eltűnésének felderítéséhez, vagy segítenek megtalálni egy örökre elveszettnek hitt kincset. Ha ezeknek a pletykáknak utánajársz, úgy érezheted magad, mint egy nyomozó a nyílt tengeren, és a rejtélyek megfejtése gyakran önmagában is jutalom, de az extra hírnév sem árt.

Játssz kooperatívan

A Skull and Bones lehetővé teszi, hogy akár két másik barátoddal is összeállj egy háromjátékos kooperatív játékban. A tengereken való hajózás a hajóflottáddal segíthet leküzdeni néhány nehezebb kihívást, és biztosítja, hogy mindig legyen segítséged, ha egy legendás kincses térképet találsz, vagy ha egy kemény ellenfelet kell kiiktatnod. És a csapat minden tagja megkapja a szerződéses jutalmak és az Infamy teljes egészét.

A ranglétrán feljebb lépve egyre változatosabb hajókat és fegyvereket oldhatsz fel, és a csoportodon belül különleges szerepeket vehetsz fel, hogy bármilyen kihívást leküzdhess majd. Újra és újra meghalsz? Egy személy használhatja a bárka hajót, amely idővel passzív gyógyulást kínál, valamint a gyógyító bombákat, amelyeket a szövetséges hajókra lőhetsz, hogy meggyógyítsd őket. Ki kell állnod némi sérülést, és közel kell kerülnöd? Sebaj! Szereld fel a hajót tengeri tűztámogatással. Vagy a lehető legtöbb kárt szeretnéd okozni. Válaszd a bombard hajótípust, hosszú ágyúkkal, rakétákkal, aknavetőkkel és torpedókkal felszerelt Brigantine-t. Ennyi hajó osztály, fegyver, tartozék és passzív skillek segíthetik a közös hajókázást számodra, ha csapatban vagy.

>
Kövesd ezt az öt tippet, és meglehetősen hamar kalózkirályként találod magad, aki készen áll a Skull and Bones legendás rablásokkal, ellenséges hatalomátvételekkel és sok mással teli hatalmas végjátékra. A Skull and Bones 1. évének ütemtervét is felfedték, amely négy szezont tartalmaz, amelyek mindegyike új kihívásokat, hajókat, fegyvereket, szörnyeket és halálos kalózokat kínál.

Február 27-től készüljetek az első szezonra! Harrrrrrr, Aye kapitányok!


Újabb Régebbi