The Division 2 - ez van a legújabb szezonban

Február első hetében a The Division 2 elindította az 5. évad 3. szezonját: a Vanguard-ot. Az évad új történeti tartalmat, többek között egy eltűnt ügynök utáni hajtóvadászatot, valamint új felszereléseket, két új skin-es eseményt és egy jelentős játékmenet-fejlesztést hozott be.

Az embervadászat ebben az évadban kicsit másképp fog történni, mint azt a korábbi részekben megszokhattuk, ugyanis a játékosok feladata, hogy négy helyszínt vizsgáljanak át New York Cityben, egy eltűnt ügynök után kutatva. A történet ott folytatódik, ahol a "Reign of Fire" abbahagyta, a Fehér Ház elleni Black Tusk támadás után. 

Miután Kelso ügynök New York Citybe megy, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Haven település még mindig biztonságban van, eltűnik - akit a vadonatúj embervadászatokon keresztül a játékosok felkutathatnak majd, és kideríthetik motivációját és valódi hűségét is. 

A Vanguard két Skin eseményt is tartalmaz: Veiled Tactics, amely a The Division 2 új katonai taktikai öltözékei közül a játékosok számára a ghillie ruhákat fogja bevezetni; és a Last Resort, amely a Year 2 3. évadából tér vissza, és a New York-i ellenséges frakciók által inspirált felszereléseket és ruhákat kínál.

Az új szezonban bevezetésre kerül a Project Resolve is, amely egy minőségi és stabilitási frissítés, célja a játékélmény balanszolása. A Project Resolve 2000 hibajavítást tartalmaz; számos kapcsolódási javítást, amelyek csökkentik a késleltetést, az összeomlásokat és a szerverkapcsolat megszakításokat; javított PvP-kiegyensúlyozást; és még sok minden mást is.

A The Division 2 elérhető Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Amazon Luna-ra és PC-re a Ubisoft Connecten keresztül. Megvásárolható a Ubisoft Store-ban, és játszható Ubisoft+ prémium előfizetéssel.

Újabb Régebbi