Skull and Bones: eddig alig egy millióan játszották

Az Ubisoft hosszú ideje várt blockbuster címe, a Skull and Bones állítólag 850 000 játékossal rendelkezik, beleértve azokat is, akik kipróbálták a nyolcórás ingyenes próbaverziót.

Meglepő módon ez a szám magába foglalja azokat is, akik részt vettek az ingyenes nyolcórás próbaverzióban (amelynek átlagos játékideje három-négy óra). A 70 dolláros árcédula állítólag fontos tényező volt, és belső kritikát váltott ki, egy olyan alkalmazottól, aki a projekten dolgozott, és azzal illette a játékot, hogy „Szerintem mindannyian tudtuk, hogy ez legfeljebb egy 30-40 dolláros játék, de nem rajtunk múlik, hogy ezeket eldöntsük”.

A Ubisoft vezérigazgatója a start előtt megvédte az árcédulát, mondván, hogy a Skull and Bones egy „nagyon nagy játék”, és az emberek látni fogják, mennyire „hatalmas és teljes”. Ő egy „teljes, tripla… négyszeres-A, 4A-játéknak” nevezte, amely hosszú távon teljesít majd.

A Skull and Bones elérhető az Xbox Series X/S, PS5 és PC platformokon. Hivatalosan az E3 2017-en jelentették be(de állítólag már 2013-tól dolgoztak rajta), és több évnyi késés után került piacra, amelyet új tengeri szörnyekkel, kalózurakkal és más hódítási lehetőségekkel bővítenek. 

Újabb Régebbi